Dissabte, 10 de setembre de 2011 | 15:48
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

El català es posa de moda en el Festival de Cinema de Sant Sebastià

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dotze pel·lícules catalanes competiran en el certamen
El català es posa de moda en el Festival de Cinema de Sant Sebastià
29/08/2011 13:10
LIX Festival de Cinema de Sant Sebastià
EP.- El LIX Festival de Cinema de Sant Sebastià ha seleccionat 12 pel·lícules de producció catalana per a la seva propera edició, que se celebrarà del 16 al 24 de setembre, entre les quals destaquen dos d'Isaki Lacuesta, 'Els passos dobles', en la secció oficial; i 'El quadern de fang', en la secció 'Especials Zabaltegui'.
En aquesta mateixa secció s'estrenarà l'últim treball de Manuel Huerga, '14 d'abril: Macià contra Companys' i l'obra col·lectiva de la factoria Escàndol Films, 'Puzzled Love'.

'Arrugues', dirigida per Ignacio Ferreras, competirà en l'espai 'Nous directors', i 'The Monk', de Dominik Moll, es veurà en el marc dels especials de mitjanit.

La secció 'Made in Spain' reuneix algunes de les produccions més destacades: 'Finisterrae', de Sergio cavaller; 'La maleta mexicana', de Trisha Ziff; 'Blackthorn', de Mateo Gil; 'Catalunya Über Alles', de Ramón Tremens, i 'Àguila Vermella, la pel·lícula', de José Luis Ayerra.

La secció 'Horitzons Llatins' acollirà l'estrena de la coproducció amb Brasil 'Girimunho', dirigida per Helvecio Marins i Clarissa Campolina.

La Conselleria de Cultura ha subvencionat, a través de l'Institut Català dels Indústries Culturals (Icic) les pel·lícules 'Els passos dobles' i '14 d'abril: Macià contra Companys', amb un total de 356.000 euros.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1