Dissabte, 10 de setembre de 2011 | 15:51
Vostè es troba a: Inici > Societat >

6.000 docents participen en el Fòrum iberoamericà més important

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
VI Trobada Internacional EducaRed
6.000 docents participen en el Fòrum iberoamericà més important
Societat 08/09/2011 12:40
Ja ha començat la fase virtual de la VI Trobada Internacional EducaRed, el fòrum més rellevant que se celebra en l'àmbit iberoamericà sobre noves tecnologies i educació, promogut per la Fundació Telefònica.
FUNDACION TELEFONICA
El passat 1 de setembre va començar la fase virtual de la VI Trobada Internacional EducaRed, promogut per la Fundació Telefònica, que es perllongarà fins a finals d'octubre. Més de 6.000 docents de 20 països participen intercanviant les seves experiències sobre la introducció de les TIC en el procés educatiu.

Com en la Trobada presencial, que se celebrarà a Madrid els dies 20, 21 i 22 d'octubre, la fase virtual també està vertebrada entorn de 4 tipus d'activitats: Ponències (Conèixer), Experiències (Compartir), Tallers (Experimentar) i Debats.

La web la Trobada, organitzada com una xarxa social, permet a professors i mestres penjar les seves experiències docents. Les millor valorades optaran a la seva presentació en la Trobada Presencial dels dies 20, 21 i 22 d'octubre.

Judi Harris ha estat l'encarregada d'inaugurar en la Trobada Virtual amb una ponència sobre la metodologia TPACK que tracta d'ensenyar als professors com aprofitar al màxim les noves tecnologies entre els seus alumnes, combinant el coneixement tecnològic, amb la pedagogia i les necessitats curriculars.

Com Harris, fins al 20 d'octubre molts dels ponents que participaran en la Trobada presencial avançaran les seves conferències per facilitar la seva discussió per part d'altres col·legues.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1