Dissabte, 10 de setembre de 2011 | 15:55
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Els Depardieu s'enfronten pels espectadors

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la cartellera
Els Depardieu s'enfronten pels espectadors
09/09/2011 12:39
La cartellera ens ofereix aquest cap de setmana una amistosa competició entre Gerard Depardieu i el seu fill, Guillaume, que estrenen cadascun una pel·lícula, ‘Mammuth' i ‘Stella'. D'altra banda, l'actuació de Colin Farrell a ‘Nit de por' ha estat molt lloada als EUA.
Nit de por

Charley Brewster és un veterà que ho té tot. Part del col·lectiu més popular de l'institut i nuvi d'una de les noies més desitjades, el jove presa de l'èxit començarà a deixar de costat al seu millor amic. La seva vida es complicarà quan Jerry un nou veí apareix en el veïnat. Aquest veí començarà a tenir un comportament estrany, fins al punt que Charley arribi a la conclusió que és un vampir que se serveix de les seves preses en el veïnat. Davant la incredulitat dels altres s'armarà de valor i decidirà enfrontar-se al monstre.

El deute

La història comença en 1997, quan dos agents del Mossad retirats, Rachel (Helen Mirren) i Stephan (Tom Wilkinson), reben una notícia sorprenent sobre el seu antic company David (Ciarán Hinds). Els tres es van convertir en figures molt respectades a Israel després d'una missió que van realitzar entre 1965 i 1966 quan el trio va localitzar al criminal de guerra nazi Dieter Vogel (Jesper Christensen), el "Cirurgià de Birkenau", a Berlín Est. Ara, la veritat del succeït en aquella operació serà revelada.

Mammuth

Serge (interpretat per Gerard Depardieu) treballa en un escorxador. Grassonet i de caràcter tímid, acaba de complir seixanta anys. Amb motiu de la seva jubilació, els seus companys li munten una festa de comiat. Però Mammuth porta treballant des dels setze, en múltiples treballs, i mai ha faltat un dia a la feina, ni tan sols per malaltia. És hora d'un merescut descans, però el problema sorgeix quan Mammuth vol cobrar la seva pensió, doncs ha d'acreditar tota la seva caòtica vida laboral amb documents, i Mammuth no els té.

Stella

En el París de 1977 Stella de tan sols 11 anys comença el curs en una prestigiosa escola secundària. La nena captivadora i curiosa veurà com davant ella es desplega un nou món lluny de la seva rutina diària i del bar dels seus pares en el qual els treballadors d'extraradi han compartit amb la nena partides de pòquer, pel·lícules, balls i música. Tot això es quedarà petit quan Stella conegui l'amistat, el primer amor i tota la successió de petits drames en els quals de vegades es converteix l'adolescència.

Black Heaven (L'autre monde)

És estiu en una província del sud de França. Gaspard és un feliç jove que passa les seves vacances amb els seus amics i la seva núvia Marion. Però un dia troba en el terra un telèfon mòbil i agafa una trucada. A causa d'aquesta trucada Gaspard es creuarà amb Audrey, una fascinant jove, ambigua i seductora qui en un joc en xarxa es fa anomenar Sam i que busca un company de jocs. Gaspard decideix crear-se també un avatar, al que crida Gordon, i surt a buscar-la en el MMO anomenat Black Hole....

El Caire 6 7 8

"El Caire 678" narra una inquietant versemblança quan la trama desvetlla la història de tres dones de diferent classe social. Les tres tenen un nexe comú; cadascuna afronta  una dura realitat a la qual s'enfronten les dones egípcies diàriament: L'Assetjament Sexual.

Divorci a la Finlandesa

Juhani Helin és terapeuta familiar i Tuula Helin, assessora de negocis. Tots dos decideixen divorciar-se de forma civilitzada per mudar-se a adreces separades després de vendre la seva llar comuna. El drama es destapa quan Tuula convida a casa al seu rotllo d'una nit, Marco. Així que Juhani es venja d'ella contractant a una prostittuta, Nina, que treballa amb el seu mig germà i proxeneta, Wolffi. Nina fingeix ser la nova núvia de Juhani, per així obligar a Tuula a deixar la casa....
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1