Dissabte, 10 de setembre de 2011 | 15:55
Vostè es troba a: Inici > RSC >

LinkedIn dedica un apartat als treballs de voluntariat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
'Volunteer Experience & Causes'
LinkedIn dedica un apartat als treballs de voluntariat
08/09/2011 12:49
Voluntariat ambiental
EuropaPress.- LinkedIn, una de les majors xarxes de professionals, ha posat al servei dels seus usuaris el 'Volunteer Experience & Causes', un apartat que serveix per donar a conèixer la seva experiència en treballs de voluntariat en els seus perfils.
D'aquesta manera, els usuaris de LinkedIn podran donar a conèixer la seva experiència en treballs de voluntariat, les causes que els interessen així com les organitzacions a les quals recolzen. Els membres podran esmentar en els seus perfils organitzacions com Intermón Oxfam, Metges Sense Fronteres, Ajuda en Acció, Mans Unides, Pallassos sense Fronteres, Cruz Roja, o qualsevol altra organització de la qual ells vulguin formar part com a seguidors o col·laboradors.

El 41 per cent dels professionals enquestats en LinkedIn consideren el treball de voluntariat igual de valuós que la seva experiència en ocupacions remunerades. Per la seva banda, el 20 per cent dels directors de recursos humans enquestats estan d'acord en què en alguna ocasió s'han basat en l'experiència de voluntariat d'un candidat per decidir la seva contractació.

En el cas d'Espanya, LinkedIn va enquestar a més de 800 professionals (887 per ser exactes) dels quals el 49 per cent d'ells havien tingut alguna experiència en activitats de voluntariat. Un altre resultat a destacar de l'estudi és que solament el 31 per cent dels professionals inclouen la seva experiència de voluntariat en el seu currículum vitae.

Segons la directora de LinkedIn's Connection, Nicole Williams, "els professionals sovint tenen una idea equivocada en pensar que el treball voluntari no pot considerar-se com una experiència de treball real". "És possible que siguis comercial de professió, però si organitzes un esdeveniment per recaptar fons sense finalitats de lucre, pots agregar aquesta experiència com una habilitat, com si es tractés d'una planificació d'un esdeveniment o un esdeveniment de màrqueting", ha assegurat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1