Dissabte, 10 de setembre de 2011 | 15:47
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

RACISME: TOLERÀNCIA ZERO

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
RACISME: TOLERÀNCIA ZERO
ELS MIOLS D'ISIDORO
08/09/2011 22:46
Xavier García Albiol dixit: "No callaré. El problema local més important que tenim en determinades zones de Badalona en aquests moments és la inseguretat, i una part important d'aquesta inseguretat l'estan creant individus que són gitanos romanesos". I ha afegit: "Aquests són dades objectives".

Amb similar penjador informatiu, aquest gat contesta: "Nosaltres tampoc ens callarem, Don Xavier, i Vè., alcalde, ens sembla un racista de campionat, al que esperem que el Jutge col·loqui al lloc que li correspon, per aquestes i altres afirmacions del mateix tarannà, en els propers mesos".
Xavier Garcia Albiol a la salida del juzgado con Alicia Sanchez Camacho
Quan un polític, a nivell privat, és tan incapaç de gestionar els seus propis negocis amb èxit, com pot arribar a fer-ho amb els que són de tots? Com ha pogut Convergència lliurar-li l'alcaldia a un tipus tan impresentable? Quina classe de contingut polític pot tenir una demanda que presenta una entitat tan prestigiosa com SOS Racisme, que s'ha guanyat a pols l'autoritat moral suficient com per escandalitzar-se amb aquests excessos verbals que poden cometre personatges públics? No és la presència de Alicia Sánchez-Camacho i diversos dirigents del PP català als jutjats acompanyant a Albiol una pressió política asfixiant contra el Tribunal que jutja al seu company ideològic?

M'expliquen que aquest estiu, a l'actual Baetulo, funcionaris municipals enviats per l'equip de govern s'han dedicat a "visitar" els negocis dels immigrants, pakistanesos en la seva immensa majoria, per "demanar-los" determinada documentació. Després de la sobtada inspecció van venir les primeres multes i, a continuació, alguns tancaments i amb això, la indignació dels afectats. Què passa, que només els que vénen de fora incompleixen la llei de comerç o és que a aquest col·lectiu cal eliminar-lo de la competència i allunyar-lo de la ciutat?

La guerra dels cosins per l'Alcaldia de Badalona ha dut aquestes conseqüències, que acabaran convertint al municipien un focus de conflictes racials, semblats als de Londres o París, amb els costos que tots ens podem arribar a imaginar. I llavors, quina disculpa es buscarà Ferran Falcó per justificar aquest pacte de govern?

Som un país d'emigrants i d'exiliats. També hem estat un regne de conqueridors que arribà a ser Imperi colonial de primer ordre i a les nostres costes han desembarcat tots els pobles del Mediterrani, dels que hem heretat els seus gens i les seves cultures. Serà aquesta generació que ha donat via lliure als Albiol i Anglada la que ens converteixi a la majoria en xenòfobs i intolerants?

Espero que no, però, per si de cas, aquí hem començat a practicar des de la nostra personalitat gatuna la "tolerància zero", però això sí, només, com en els dibuixos animats, contra…… "eztos marditos roedores".


Miauuuuu…..!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1