Dissabte, 10 de setembre de 2011 | 15:56
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy s''oblidarà' en campanya de la recessió global i buscarà "culpables" a Espanya

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
"Amb el socialisme ens enfonsarem més"
Rajoy s''oblidarà' en campanya de la recessió global i buscarà "culpables" a Espanya
05/09/2011 12:31
9rajoy-cospedal-calmi-pàg
CatalunyaPress.- Mariano Rajoy ha definit, davant de la cúpula del PP, el que serà el seu discurs i el dels seus col·laboradors de cara a les eleccions generals del 20-N. Quan es parli de la crisi, ‘oblidaran' que l'FMI adverteix d'una nova recessió global i es buscaran "culpables" a Espanya.
"Les coses no estan bé", ha reconegut Rajoy, per afegir que estan "pitjor que en altres països del nostre al voltant, i per tant hi ha culpables". Aviat ha lligat aquest discurs amb les habituals crítiques al govern del PSOE: "amb el socialisme ens enfonsarem encara més".

Rajoy ha advertit als seus, sense més detalls, que "ja sabem el que no cal fer", però ha assegurat que "sí que hi ha remei per a Espanya, i aquí està la història recent per demostrar-ho".

Orgullós de les 'seves' autonomies

El líder dels populars ha aprofitat per dir "amb orgull" que "les coses s'estan fent molt bé" a les comunitats autònomes en què el Partit Popular va guanyar les passades eleccions del 22 de maig, tot i que "tota obra humana és millorable". Dit això, ha volgut deixar clar que "el compromís del PP amb el control de la despesa pública és absolut", ja que controlar la despesa pública "és inevitable".

"Els nostres governants autonòmics i municipals estan actuant en aquesta direcció. Nosaltres volem reduir el dèficit públic i aquest missatge volem transmetre'l als espanyols i fora d'Espanya", ha asseverat, per afegir que el PP no gastarà el que no té, ni "dilapidar" els diners del contribuent ni a contribuir "a res que perjudiqui als sectors més febles de la societat espanyola, que és el que ha fet el PSOE".

Programa electoral

El president del PP ha assenyalat que el partit aprovarà el seu programa en la convenció que se celebrarà a Màlaga els dies 7, 8 i 9 d'octubre i ha recordat que aquesta oferta electoral girarà al voltant de sis eixos: ocupació, competitivitat i suport als emprenedors; educació de qualitat; reforma i modernització del sector públic; regeneració política, protecció social perquè cap espanyol "quedi exclòs", i projecció exterior d'Espanya.
Ramon Salustiano
06/09/2011
Els hi falta dir: persecució del català, acomiadament a cost zero, subvencions a granel a l'opus dei i els legionaris de crist i corrupció, molta corrupció com a Valencia, Madrid, etc... Tu mateix!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1