vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
ACTES DIADA
Assistirà o ha assistit a algun acte de la Diada?
94 %
6 %
99 vots
josepet: No puedo, tengo que ir a la playa.
Diumenge, 11 de Setembre de 2011
Actualitat

Economia

06/09/2011
18:58  h.
L'Íbex-35 marca el nivell més baix des del març del 2009
El principal selectiu estatal baixa per segon dia consecutiu i perd la cota dels 8.000 punts
Sis de setembre a la borsa
L'Íbex-35 ha caigut un 1,61% que li ha fet perdre la cota psicològica dels 8.000 punts, arrossegat pels retrocessos de grans valors com Santander (-2,01%) i Iberdrola (-2,12%), mentre que la prima de risc espanyola ha marcat 335 punts. Amb aquesta caiguda, l'índex es col•loca en 7.936,4 punts, el nivell més baix des del 31 de març del 2009, quan va acabar en 7.815 punts.
El selectiu madrileny no ha aconseguit aixecar el cap en una jornada marcada per la brusca desacceleració de l'expansió del PIB de l'eurozona, així com per la persistència de les tensions al mercat de deute sobirà i les restriccions al mercat de finançament majorista.

L'Íbex-35 tampoc ha pogut confiar en Wall Street per allunyar-se del vermell, ja que a la plaça de Nova York han crescut les vendes malgrat la dada sobre la inesperada acceleració de l'activitat del sector serveis en els EUA durant l'agost.

Mentre el Dow Jones queia un 1,93%, a aquest costat de l'Atlàntic, les places europees han donat continuïtat al daltabaix sofert ahir i han segellat la sessió amb retrocessos, deprimides per l'exigu creixement del 0,2% a la zona euro en el segon semestre, que alimenta la tesi d'una nova recessió a Europa.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida