Diumenge, 11 de setembre de 2011 | 14:30
Vostè es troba a: Inici > Política >

Chacón: "Em presento per Catalunya i els catalans"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Creu que està en joc el manteniment dels serveis públics
Chacón: "Em presento per Catalunya i els catalans"
Política 10/09/2011 14:27
Proclamant una voluntat de servei públic i de defensa acérrima dels ideals progressistes, la ministra de Defensa, Carme Chacón, ha afirmat que en les properes eleccions generals està en joc "el manteniment de la xarxa de serveis públics com la sanitat o l'educació". Ha dit que es presenta a les elecciones del 20-N "per Catalunya i els catalans".
cchaconsant
En un acte organitzat en el seu suport per la federació del PSC del Baix Llobregat, a Sant Joan Despí, que ha reunit a 500 persones, Chacón ha descrit els motius pels quals vol tornar a encapçalar la llista dels socialistes catalans a les eleccions generals, uns comicis que en cap cas el partit dóna "per perdut". "Em presento per Catalunya i pels catalans, ja que es tracta d'una terra amb una gran història i amb un magnífic futur".

"Liderar Espanya"

La ministra de Defensa ha dit que Catalunya "té diverses fortaleses" per poder sortir de la crisi, i ha citat "la seva capacitat exportadora, el turisme i els centres tecnològics", que li permetran, ha dit, "tornar a liderar Espanya".

Ha ressaltat que, malgrat la situació de crisi econòmica, "no cal renunciar a la magnífica xarxa de solidaritat que en 30 anys de democràcia hem construït, això també està en joc en aquestes eleccions".

Crítiques a CiU

Chacón  ha criticat les retallades aplicades pel Govern de la Generalitat en els àmbits de la sanitat i de l'educació i ha acusat a CiU de "no entendre quins han de ser les prioritats en un moment com aquest de crisi econòmica".

"Per CiU, la sanitat és un luxe, igual que per al PP", ha apuntat la ministra, que s'ha preguntat "si pot haver-hi una Catalunya pròspera, si oblidem la sanitat i l'educació, si en els moments difícils ens estem oblidant dels qui més ho necessiten".

Chacón ha acusat a CiU de donar "per segura" la victòria del PP en les eleccions generals i ha manifestat que els socialistes no donaran "per perdut un partit en el qual la gent s'està jugant la xarxa de solidaritat, de sanitat, educació i serveis públics que s'ha construït amb dificultat durant la democràcia".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1