Diumenge, 11 de setembre de 2011 | 14:33
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Santos estudia denunciar al Madrid

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'acord amb Neymar podria suposar una sanció exemplar pel Madrid
El Santos estudia denunciar al Madrid
07/09/2011 12:36
Neymar no ho té clar
Florentino Pérez ho ha tornat a fer, però aquesta vegada li podria sortir molt car, ja que el Santos es planteja denunciar al Reial Madrid davant la FIFA per negociar a l'esquena del club amb un jugador amb contracte en vigor, segons el diari Marca.
Segons diversos mitjans, Neymar té signat un acord amb el Madrid per incorporar-se al desembre i signar per sis anys a raó de cinc milions d'euros per temporada. Un contracte similar al que va signar Luis Figo amb Florentino quan aquest encara no era president del club.

El Santos, els directius del qual són amics de Sandro Rosell i han estat negociant el traspàs de la jove perla brasilera, es troba ara amb què Neymar no vol fitxar pel Barça davant la important compensació econòmica que hauria de lliurar al Reial Madrid si no fitxa pel club blanc, tal com estableix el contracte que van signar les dues parts.

Davant aquesta tesitura, el Santos podria denunciar al Reial Madrid, que s'enfrontaria a una dura sanció de la FIFA, que en 2009 ja va prohibir al Chelsea fitxar jugadors durant any i mig per un assumpte semblant. Finalment, un acord dels londinencs amb el Lens i el jugador implicat –Kanuta- va tancar l'assumpte i la FIFA va aixecar la prohibició però va fixar una sanció econòmica al club.

El descrèdit que ha provocat Jose Mourinho en el Reial Madrid, enfrontat a tots els estaments futbolístics, dificultaria encara més una resolució favorable en el conflicte amb el Santos.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1