Diumenge, 11 de setembre de 2011 | 14:33
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Guardiola: "Aquest empat serà un avís"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Madrid goleja al Getafe (4-2)
Guardiola: "Aquest empat serà un avís"
Esports 10/09/2011 22:46
El Barça s'ha deixat dos punts a Anoeta. Després de guanyar 0-2, amb gols de Xavi i Cesc, i dominar el partit amb autoritat, els blaugranes han comès errors de concentració que han permès a la Reial Societat igualar el partit. Guardiola, després del partit, no ha volgut ser dur: "Aquest empat serà un avís per a la resta de la competició".
cescpierde
El Barça s'ha presentat a Anoeta amb diversos canvis en l'alineació, sense Messi ni Iniesta --reservats per Guardiola per la Champions-- i els tres reforços d'aquest any, Cesc, Alexis i Thiago en el titular. La defensa era també inèdita, amb Busquets i Fontás, però les variants no han afectat inicialment el joc del Barça, que ha dominat amb autoritat. En el minut 9, Cesc ha aprofitat la defensa avançada dels donostiarres per assistir amb una gran passada a Alexis que, sol davant Bravo, ha cedit a Xavi perquè marqués a porta buida.

Al conjunt basc no li donaria temps ni a reaccionar ja que solament dos minuts després una gran passada de Xavi ha deixat sol a Cesc perquè assistís a Pedro. El xut de l'extrem l'ha rebutjat Bravo, però ho ha aprofitat Cesc per marcar el segon. El control del joc seguia sent del Barça i amb el marcador a favor l'equip de Guardiola s'ha fet fort en el camp.

En el minut 32 una entrada d'Estrada ha provocat la lesió del xilè Alexis, que ha hagut de retirar-se amb un trencament en els isquiotibials. L'extrem haurà d'estar sis setmanes de baixa.

Reacció donostiarra

Als dos minuts de la represa l'equip que dirigeix el francès Montanier ha corregit errors, ha pressionat més i ha incomodat a un Barça una mica relaxat per l'avantatge. Un bon tret d'Agirretxe prop del pal dret de la porteria de Valdés ha estat el primer avís. En el minut 59, un bon centre de Xabi Prieto l' ha cabotejat el propi Agirretxe a la xarxa.

L'afició local ha tornat a creure llavors en les possibilitats de la Real, i de la seva mà els donostiarres han buscat amb coratge l'empat. Ho ha propiciat una mala cessió de Villa cap a la seva porteria. Aguirretxe ha aprofitat el regal, ha driblat a Valdés i la seva rematada a gol l'ha desviat amb les mans Busquets, donant la pilota en el travesser. No obstant això, el rebuig li ha caigut al francès Griezmann que, a porta buida, ha aconseguit l'empat.

Messi al rescat

Després de l'empat Guardiola ha decidit donar entrada a Messi i Iniesta, reservats d'inici, per intentar donar més profunditat a l'atac blaugrana. L'argentí ha tingut el gol del triomf en el minut 75, en rebre una gran passada de Pedro, però el porter xilè ha estat encertat.

"Aquest empat serà un avís"

El tècnic del Barcelona Pep Guardiola ha acollit amb enteresa el revés que suposa l'empat a Anoeta. "En aquest principi de temporada aquest empat suposarà un avís per evitar distraccions futures durant la resta de competició", ha dit.

Guardiola s'ha mostrat segur que el seu equip no pot "perdre la tensió" en cap moment. "Els rivals també juguen i poden fer-nos mal, i els dos gols de la Real han arribat quan millor estava el nostre equip". Ha tornat a negar que la Lliga espanyola sigui de dos, algo que suposa, en la seva opinió, "un menyspreu per a rivals que com la Real cada vegada ho fan millor" i creu que per seguir sumant títols caldrà "sofrir".

Reial Societat, 2 - FC Barcelona, 2

Reial Societat: Bravo; Estrada, Martínez, Demidov, De la Bella; Mariga (Aramburu, min.79), Illarramendi; Xabi Prieto (Cadamuro, min.69), Zurutuza, Griezmann, Agirretxe (Carlos Vela, min.79)

FC Barcelona: V. Valdés; Alves, Busquets, Fontás (Iniesta, min.80), Adriano; Keita, Xavi, Thiago (Messi, min.62); Alexis (Villa, min.32), Pedro, Cesc Fábregas.

Gols: 0-1, min. 9: Xavi. 0-2, min. 11: Cesc Fábregas. 1-2, min. 59: Agirretxe. 2-2, min. 61: Griezmann.

Àrbitre: Mateu Lahoz. (C. Valencià). Ha amonestat a Zurutuza (min. 67) i Cadamuro (min.82) per la Reial Societat; i a Messi (min.92) pel Barcelona.

Estadi: Anoeta. 30.000 espectadors
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1