Diumenge, 11 de setembre de 2011 | 14:17
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

La directora de la productora de Buruaga aspira a quedar-se amb la televisió extremenya

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Monago necessita a IU per nomenar a Beatriz Maesso
La directora de la productora de Buruaga aspira a quedar-se amb la televisió extremenya
09/09/2011 10:11
9beatriz-maesso
La setmana vinent el Parlament extremeny votarà la candidatura de Beatriz Maesso com a nova responsable de la Corporació Extremenya de Mitjans Audiovisuals (CEXMA). Maesso prové de la productora d'Ernesto Sáenz de Buruaga.
Maesso, segons publica El Plural, ha treballat fins ara a la productora New Atlantis, entre els principals accionistes de la qual està Sáenz de Buruaga. Entre els grans encàrrecs que ha escomès, està la configuració de la graella de Veig Televisió, el canal TDT de Pedro J. Ramírez.

Els socialistes ja han mostrat la seva contrarietat amb aquest nomenament, ja que consideren a Maesso i el seu grup són "persones que han estat des de la caverna mediàtica de Madrid calumniant a persones d'Extremadura i fent-li la campanya a determinats partits polítics".

La clau del nomenament la tindrà IU. I en aquesta ocasió no podran evitar mullar-se amb una abstenció, ja que el PP necessita majoria absoluta. Així que com a mínim un dels diputats d'IU hauran de votar a favor.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1