Diumenge, 11 de setembre de 2011 | 14:23
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy: "La situació de l'ocupació a Espanya és d'urgència nacional"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Sosté que el PSOE "li ha fallat als espanyols"

Rajoy: "La situació de l'ocupació a Espanya és d'urgència nacional"
Política 10/09/2011 17:30
Europa Press.--  El president del PP, Mariano Rajoy, es prepara per afrontar, des del Govern, si guanya les eleccions, una situació que reconeix "alarmant". Assegura que la situació de l'ocupació a Espanya és "d'urgència nacional" i "una autèntica qüestió de supervivència". Per al popular, el PSOE "no ha sabut gestionar l'economia, ha empobrit al país i ha hagut de fer, per això, la major retallada social de la història d'aquest país".
rajolaspalmas
"Nosaltres no acceptarem aquesta situació de la desocupació. I diré que el passat ja va passar i no serveix per res i el que importa és el futur, però en el 96 quan arribem al Govern l'atur era del 22 per cent, ho deixem en el 10 i ara ens ho ha deixat el PSOE on ho vam trobar en el 96. Aquest és el seu balanç", ha remarcat.

Sosté, a més, que el PP revisarà "totes les partides del Pressupost General de l'Estat i reduirà totes les supèrflues, creant un pressupost per crear ocupació".

El líder popular ha comès una errada en dir que la setmana vinent anava a debatre mesures "en el Consell de Ministres", en comptes del Congrés dels Diputats. Després de ser tallat per aplaudiments, Rajoy ha puntualitzat: "Encara que no era intencionat, tampoc és tan exagerat".

Ha criticat durament al PSOE, del que ha dit que "li ha fallat a Espanya i als espanyols i no ha estat a l'altura".

Reestructurar el sistema de caixes

Rajoy ha apostat també per "reestructurar el sistema de caixes i parlar amb la resta d'entitats per buscar una solució a la situació del crèdit". "Perquè recuperar crèdit és un objectiu capital si volem crear ocupació", ha sentenciat.

També ha explicat que un Govern del PP usarà com a "prioritat" la fiscalitat, "per crear llocs de treballs": "Tota regulació de la fiscalitat --ha concretat-- anirà recolzada en aquest principi".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1