ACN | Actualitzat el 13/09/2011 a les 10:34h

Rubalcaba admet que la relació entre Catalunya i Espanya ha empitjorat

Alfredo Pérez Rubalcaba. Foto: Moncloa

El candidat del PSOE a les eleccions generals, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha admès aquest dimarts que les relacions entre Catalunya i Espanya no han millorat en aquests vuit anys de govern socialista en què tan el govern espanyol com el català i el PSC "han comès alguns errors" que s'han sumat a la tensió per l'Estatut i sobretot a la campanya de "catalanofòbia" del PP.

"Durant més d'un any s'han dit coses tremendes que allà se senten, i això és desastrós per a la convivència", ha dit en referència al discurs de la formació de Mariano Rajoy. En aquest sentit ha recordat que el català és un patrimoni del país i ha demanat un "exercici de respecte mutu" entre l'Estat i Catalunya per restablir l'encaix.

COMENTARIS

+2
-0
relacions ?
venancat, 13/09/2011 a les 14:31
Desde cuan Catalunya ha parlat de tu a tu amb espanya
desde cuan Catalunya ha decidit alguna cosa per be de catalunya sense permis del gobern espnyol
no mes un problema continuen manan els que van guanyar la guerra tot i que naltros no la hem donat mai per perduda
VISCA CATALUNYA LLIURE
+1
-0
Innocents, no hi ha relació hi ha submissió
Anònim, 13/09/2011 a les 14:00
Innocents, no hi ha relació hi ha submissió
+1
-0
No els insulteu
Anònimus, 13/09/2011 a les 13:00
No els insulteu, només cal anomenar-los espanyaportes. Mireu al dicionari si no sabeu que vol dir aquests mot.
+3
-0
coi! si forem iguals tinguerem unes relacions exquisides!
gambó, 13/09/2011 a les 12:41
Naturalment que no! És com voler que millorin les relacions entre amo i esclau? Si volen de debó que millorin, que ens fotin fora d'Espanya, i veurà com les relacions entre iguals, Espanya i Catalunya, ara sí, seran com una bassa d'oli. Per què? Doncs per lligams afectius, per interessos comercials, i pels caràcters d'ambdós pobles: orgullosos alhora que generosos i solidaris. No hi tinguem cap dubte d'això. És el nacionalisme imperialista espanyol que ho enverina tot!
+3
-2
PSOE, partido de ricos y ladrones
Anònim, 13/09/2011 a les 12:24
ruGALcaba, tanto patrimonio caido del cielo, y aun no has entrado en Carabanchel? vale la pena que todos los delincuentes ingresen al PSOE, así, te salvas de entrar a la carcel; y por cierto, repartir es socialismo o socialismo es quedarselo todo como un tal ruGALcaba, el millonario?
+7
-0
el qui sembra recull
Anònim, 13/09/2011 a les 11:59
això es bon senyal vol dir que de mica en mica els catalans tornan a obrir els ulls
+9
-1
Encaix impossible
Anònim, 13/09/2011 a les 11:46
L'encaix Catalunya -espanya és del tot impossible, sols cal mirar els darrer 300 anys de la nostra història. La catalanofòbia,espoliació, colonització i la imcomprensió seguirán per sempre més malgrat les frases i declaracions dels nostres enemics declarats. Aquest fet sols te una solució favorable per les dues bandas; el divorci amistós. Catalunya ha de figurar entre els primers nous ESTATS de la Unió Europea per voluntat de nosaltres mateixos.
+7
-0
I per què et penses que provoquen?
Josep Fourier, 13/09/2011 a les 11:44
Ho fan per aconseguir aquestes respostes de baix nivell que espanten una part molt important de la població de Catalunya i els aparten del Gran Projecte Comú (GPC) :-)

Siguem respectuosos amb la gent que ha vingut de fora, els hem de guanyar per la causa i aquest no és, evidentment, el camí.
+6
-2
jajajaja
capita canalla, 13/09/2011 a les 11:41
M'encanta que un autèntic feixista espanyol, de cor i ànima, com el senyor rubalcaba, parli de "Catalunya i espanya". Lapsus mentals? Pot ser, però jo, per exemple, no tinc lapsus mentals de l'estil "L'Algarve i Portugal no s'entenen", o "Miami i EEUU han de fer un exercici de respecte mutu per restablir les relacions". Ja, ja, ja. No poden dissimular la ruptura irreversible que hi ha ni tan sols en el moment de parlar. I això que "espanyol" i "mentider" són sinònims en tots els diccionaris.
+6
-1
------>>>> A LA MERDA JA ESPANYOLS, FORA D'AQUI JA ?
Anònim, 13/09/2011 a les 11:25
Que es aquest comentari?

Aquí amb xenofòbia no anem enlloc. Quan siguem independents, el que se senti espanyol que ho senti, al igual que el xinès l'argentí o el rus. Aquí no fem fóra a ningú.

Reclamo als que se sentin espanyols ens recolzin amb el tema de la independència, es podran sentir espanyols igual i a més els hi sortirà molt més barat
+11
-0
SENSE INSULTS
Pere11Setembre, 13/09/2011 a les 11:18
No es pot anar insultant a la gent. Així no anem enlloc. Es pot dir tot i defensar totes les postures. Sense insultar i sense amenaçar.

Les relacions estan pitjor que mai. Bé de fet ter a nosaltres millor que mai

Visca Catalunya Lliure!
+5
-3
ENCARA US VINDREM INVADIR A COP DE GARROT, MALPARITS
PRENTE LA CICUTA, CASTELLADRE, AU A MORIR A ESPANYA, PALLUS, 13/09/2011 a les 10:57
NO ENS AGRADEBN ELS LLADRES DE CAVA, ROBAELCAVA, MARXA A LES FILIPINES QUE ACABAREM PER INVADIR-VOS I ANIQUILAR EL CASTELLA DE LA PENINSULA IBERICA, MAMO !!! MARXEU QUE ENCARA US VINDREM A EXTERMINAR, CASTELLADRES, QUE NO SOU MES QUYE UNA PLAGA DE PARASITS QUE MEREIXEU EXTERMINACIO, MALNASCUTS !!
+5
-2
ROBAELCAVA, QUE T'EMPALAREM
PRENTE LA CICUTA, CASTELLADRE, AU A MORIR A ESPANYA, PALLUS, 13/09/2011 a les 10:55
DIVORCI TOTAL I EXPRESS SENSE TOPNTERIES. A LA MERDA MES ABSOLUTA ANIREU A PARAR, XULOS. NO ENS INTERESSA ESPANYA, T'HA QUEDAT BEN CLAR, GILIPOLLES ? Y'HA QUEDAT BEN CLAR ROBACALVES DELS OUS, QUE ETS PITJOR QUE MAQUIAVEL, GILIPUERTES !!!! AU VES A MENJAR MERDA CASTELLANA QUE AQUI AQUESTES GALETES NO ENS AGRADEN.
ROBAELCAVA, ROBAELCAVA, ROBAELCAVA, SI TORNES A ROBAR EL CAVA, T'EMPALEM VIU MALPARIT !!!
+6
-2
A LA MERDA JA ESPANYOLS, FORA D'AQUI JA !!!
PRENTE LA CICUTA, CASTELLADRE, AU A MORIR A ESPANYA, PALLUS, 13/09/2011 a les 10:51
QUIE US DONIN PEL CUL, CASTELLADRES, ESTEM SORDS PER SEMPRE MES QUAN UN CASTELLADRE BORDA COM UN GOS RABIOS. NECESSITEU UNA INJECCIO DE CICUTA TOTS PLEGATS PERQUE US ESBORRIN DEL MAPA MUNDIAL, ESPANYOLOTS SALVATGES. FORA DE CATALUNYA !!!! CATALANS A L'ATAC FRONTAL AMB AQUESTS MALPARITS, QUE CREMIN LES BANDERES CASTELLADRES , TOTES !!!
+5
-2
CASTELLA NO VAL NI UNA MERDA
PREFERIM EXPORTAR A PAISOS CIVILITZATS, 13/09/2011 a les 10:49
ELS CATALANS ESTEM PER ATACAR-VOS NO PAS PER AGUANTAR-VOS, ANEU PENSANT EN RECULAR PERQUE D'AQUI A QUATRE DIES COMENÇAREM A LLENÇAR-VOS UNS REGALETS BEN EMBOLICATS, MALPARITS DE MERDA !!! NO EN TENIU PRIOU AMB ELS GOLS DEL BARÇA, NECESSITEU MES PILOTES, DOLNCS JA US ARRIBARAN, TRANQUILS. EL VOSTRE PAIS DE MERDA S'ENFONSA PERO CATALUNYA, SOBREVIU SENSE LA VOSTRA PESTE DE SOCIETAT PODRIDA !!!
+9
-1
Quines penques
Anònimus, 13/09/2011 a les 10:48
Aquests socialistes son els que han portat sempre al Tribunal Constitucional l'intent d'equiparar el català i el castellà o el gallec i el castellà. En l'època del Psoe-psc de Felipe Gonzalez el govern de Galícia que presidia en Fraga, va igualar per llei el gallec i el castellà. Aquests dos partits es dediquen a fer de poli bo i poli dolent.
+3
-1
2011
Anònim, 13/09/2011 a les 10:48
Torna la hipocresia
+8
-3
ESPANYA ES LA RUINA I VA CAP A L'ABISME CASTELLA
PREFERIM EXPORTAR A PAISOS CIVILITZATS, 13/09/2011 a les 10:47
JA NO ENS INTERESSA, I MENTRES POC A POC, ANEU GUANYANT TERRENY. DONCS NO, NO ENS INTERESSA MAI MES. US PENSEU QUE SOM IMBECILS ????? PERO QUI CARAI US HEU CREGUT QUE SOU, CASTELLADRES MERDOSOS. NO SOU RES SENSE NOSALTRES, ESPANYA VA DIRECTE A LA RUINA ECONOMICA I NO VOLEM SER CASTELLANS NI ESTAT SOTA UNA ESTAT PODRIT. DE QUE ES LAMENTA LA GENTUSSA DEL PSC I EL PSOE. CASTELLA NO ES CATALUNYA I AQUI NO HI HA RES A FER. ESPANYA NO ES CATALUNYA. US PODEU QUEDAR LA VOSTRA ESPANYA, RUINOSA PER A VOSALTRES COLLA DE DESGRACIATS. FEU PUDOR A MORTS TOTS ELS ESPANYOLS. NO VOLEM VENDRE'US RES DE RES, PREFERIM EXPORTAR. NO VOLEM NI VOLDREM SER CASTELLANS. ELS ESPANYOLS ESTEU TARATS TENIU UNA PSICOPATIA COL.LECTIVA. ESTEU ENVERINATS PER LA HISTORIA I AIXI MORIREU, PER MENTIDERS, PER FALSIFICADORS, PER MALNASCUTS, PER POCAVERFGONYES, PER LLADRES, PER INQUISIDORS, PER MALEDUCATS, PER XULOS, PER INUTILS, PER ESTUPIDS, PER HORTERES, PER LLETJOS PER VIVIDORS I PER QUE SOU LA DESGRACIA D'EUROPA. NO VALEU UN RAL, I LA VOSTRA HISTORIA ES UNA IMMENSA MENTIDA QUE EL MON NO ES MEREIX, COLLA D'ASSASSINS. ESTEU TARATS COMPLETAMENT TRASTOCATS. NO VOLEM CONTACTE AMB ESPANYOLS, ESTEU PODRITS EN L'ANIMA, MALPARITS . ANEU EN MASSAA AL PSIQUIATRA COLLA DE MACARRES !!!!!!!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: