Amagat al darrer racó del poble de Vallsabollera es troba l’original Museu de les Abelles i del Medi Ambient regentat per un matrimoni d’apicultors professionals que, anys enrere, van habilitar la planta soterrani de l’habitatge per a dedicar-la al que havia estat, i encara és, el seu mitjà de vida. Per Núria Boltà.
A l'Alta Cerdanya hi trobem un restaurant que des de fa 117 anys ofereix als seus clients plats típics del territori i també plats especialitzats. Es tracta del Restaurant Planes de Sallagosa. Entrevistem l’Eric i el Jean-Luc Planes, la cinquena genarció al capdavant del negoci. Per Cristina Tarrés.
Alguns consells comarcals deixen d'oferir gratuïtament aquest servei a causa de la davallada d'ingressos procedents del Govern. Per Xavier Pi i Tania Tapia.
El talonari de vals conté 15 tiquets descompte per un import global de 100 euros a gastar en 206 establiments. Per Marta Lluvich.
La Maria José Mojica i el Josep Belver són una parella que viu a Puigcerdà des de fa 17 anys. Des de en fa 12 regenten un restaurant de cuina casolana a Llívia. El restaurant L’Olla ofereix als seus clients plats tradicionals i de proximitat, elaborats amb productes de mercat i de temporada. Per Cristina Tarrés.