Dimarts, 13 de setembre de 2011 | 16:02
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Abertis renova la seva presència en l'índex Dow Jones Sustainability World

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ho fa per sisè any consecutiu
Abertis renova la seva presència en l'índex Dow Jones Sustainability World
RSC 08/09/2011 11:55
Els resultats de la revisió de 2011 confirmen que abertis manté la seva presència, per sisè any consecutiu, en l'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index (DJSI) World.
alemany-abertis
Un any més, abertis ha obtingut una puntuació superior a la mitjana en les tres dimensions analitzades: econòmica, mediambiental i social. La companyia ha obtingut la màxima puntuació en les categories de compromís amb els grups d'interès, així com en estratègia climàtica i en ecoeficiència operacional. La revisió del DJSI World serà efectiva a partir del proper 19 de setembre.

Per a la revisió de 2011, el DJSI World, que reuneix al 10% de les empreses amb millors criteris de sostenibilitat corporativa del món, va convidar a 2.500 companyies, de les quals finalment s'han seleccionat 342.

La presència d'abertis en aquest índex internacional de sostenibilitat és el resultat del treball contínuo del Grup i de la dedicació d'esforços i recursos a mantenir els avanços en actuacions sostenibles, així com al desenvolupament de bones pràctiques empresarials en els plànols econòmic, social i mediambiental. abertis estructura aquestes actuacions a través del seu Pla Estratègic de Responsabilitat Social, aplicat a les diferents unitats de negoci.

Així mateix, com a reflex del seu compromís amb el medi ambient i els diferents grups d'interès, abertis promou la fundació abertis, que té com a principal objectiu l'estudi de la repercussió de les infraestructures al territori.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1