Dimarts, 13 de setembre de 2011 | 15:45
Vostè es troba a: Inici > Política >

Gabilondo renuncia a anar en les llistes del PSOE

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Es dedicarà a la vida acadèmica
Gabilondo renuncia a anar en les llistes del PSOE
12/09/2011 12:17
El Ministre d'Educació, Ángel Gabilondo, respon a periodistes
El ministre d'Educació, Ángel Gabilondo, ha anunciat la seva renúncia a anar en les llistes electorals de cap circumscripció. S'havia especulat amb la possibilitat que anés de número dos per València.
Gabilondo ha assegurat que va ser el propi Rubalcaba el que li va demanar anar en "alguna llista", "sense especificar en quina ni en quina posició". Després de pensar-s'ho durant dos dies, el ministre ha anunciat que no estarà "en la política parlamentària" la propera legislatura, encara que no ha descartat ocupar algun lloc públic, per exemple, a la universitat.

L'opció que s'havia barrejat en els últims dies era que Gabilondo ocupés el número dos per València, darrere d'Inmaculada Rodríguez-Piñero, encara que també hi ha hagut qui ha afirmat que si el ministre renuncia és perquè no va de número u.

La renúncia de Gabilondo arriba en un dia de males notícies per al PSOE, ja que dues enquestes d'El País i la Cadena Ser situen al PP amb majoria absoluta o molt a prop d'ella en les eleccions del 20-N.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1