Redacció osona.com | Actualitzat el 15/09/2011 a les 08:42h

El Festival Hoteler de Vic reuneix un munt de grups emergents


 
La tercera edició del certamen coincideix amb el MMVV.
La tercera edició del Festival Hoteler es durà a terme els dies 15, 16 i 17 de setembre al Bar Insitu de Vic, coincidint amb altres iniciatives d'àmbit musical com són el Mercat de la Música Viva de Vic, l'InVICtro o el Sugar Il•legal.

El Festival Hoteler està organitzat per joves musicalment actius de la comarca d'Osona ja vinculats a grups musicals i col•lectius com Famèlic Records, Furguson, Mates Mates, Ohios … El fi és aplegar grups emergents en un espai reduït i permetre al públic i als artistes passar-ho el millor possible (per això les actuacions són a peu de terra, amb un aforament de menys de cent persones, entrada gratuïta, preus populars a la barra…).

Tot i l'extrema informalitat que predomina al festival, l'organització ha estat molt curosa a l'hora de composar el cartell, així que a part de ser un festival organitzat entre amics i on moltes de les bandes participants també comparteixen vincles d'amistat, sobretot és una oportunitat pels assistents de descobrir el més interessant i immediat de l'escena alternativa de Catalunya (de fet varis grups oferiran un dels seus primers concerts). “Això sí, marcada pel carisma, les desmesurades ganes de gresca i l’amor pel que fem que ens caracteritzen”, diuen els organitzadors.

Així doncs, entre el cartell podem trobar noms força habituals com són el grup de garage-punk Aliment, Der Ventilator i el seu indie-rock sorollós, els locals Furguson amb la seva mescla d'indie-rock i electrònica, l'emo dels Her Only Presence i el pop electrònic dels barcelonins Stand Up Against Heart Crime; però sobretot formacions que podrien créixer molt durant la pròxima temporada, com Boreals (post-rock), Grushenka (shoegaze), Mates Mates (la mescla perfecte entre Neutral Milk Hotel i les Festes Majors), Nitch (grunge), Ocellot (en Panda Bear de Catalunya), el DJ de deep house William Dafoe o els integrants del segell local Famèlic Records: L'Hereu Escampa i Ohios (ambdós entre l'indie-rock i el post-hardcore).

Completen el cartell: Ben Gala (folk), Coàgul (soroll), Emma Goldman (indie-rock i shoegaze), Gabriel y Vencerás (indie-rock), Golden Grass (country), Indra (garage), Pingüill (indie-rock), Piñata (punk tropical), Pipen (electrònica ballable en directe), Sex Sex Helen (rock espacial), Turnstile (post-hardcore en català), Vàlius (punk rural), Zephyr Lake (projecte paral•lel a The Destroyed Room que es mou entre el punk dels 80 i l'indie-rock dels 90) i Mau (Esperit!, Les Aus, The Cheese, …).

Entre els concerts hi haurà música a càrrec d'Heroïna DJs i dels responsables del segell Famèlic Records.

Web del Festival Hoteler (amb els horaris)

Facebook del Festival Hoteler



FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dilluns
10°C  26°C
dimarts
14°C  25°C
dimecres
14°C  27°C
Enquesta
¿Què et sembla l’associació d’ajuntaments per la independència que ha impulsat Vila d’Abadal?
      Vots emesos: 209
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: La cigonya passeja per Rupit

La cigonya passeja per Rupit

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: