Dijous, 15 de setembre de 2011 | 15:11
Vostè es troba a: Inici > Política >

Àngel Colom: "Ens ho hem pagat sempre tot i ho continuem fent"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El líder de CiU oblida que ha de retornar 75.000 euros al Palau
Àngel Colom: "Ens ho hem pagat sempre tot i ho continuem fent"
15/09/2011 14:10
Àngel Colom en la presentación del 1 Congres de Latinos Catalanistas
CatalunyaPress.- El President de la sectorial d’immigració de Convergència Democràtica, Àngel Colom, ha assegurat a la presentació del primer congrés dels latinos catalanistes que “ens ho hem pagat sempre tot i ho continuem fent”, en referència a que l’esdeveniment no rep subvencions.
Colom ha protagonitzat una roda de premsa en la qual hi havia presents representants d’Espai Latino, una associació emmarcada dins de Convergència, que han donat el seu suport al Govern de Catalunya en la defensa de la immersió lingüística.

Durant la roda de premsa, Èric Bertran, president Nous Catalans.Joves, ha destacat que aquest congrés, així com altre que van celebrar amb els joves nouvinguts, cadascun dels assistents es paga les seves despeses i no rep ajudes ni subvencions; davant la qual cosa Àngel Colom ha interromput per remarcar-ho assegurant que “ens ho hem pagat sempre tot i ho continuem fent”; malgrat que ell mateix ha de retornar els diners que Fèlix Millet el va donar en 1999 per crear un nou partit.

En total, Colom reconeix que va rebre 75.000 euros, que aquest estiu va proposar retornar en la seva declaració com a imputat en el cas del desfalc del Palau; malgrat que els documents de l’Orfeó català xifren en 150.000 euros la quantitat que va rebre.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1