Dijous, 15 de setembre de 2011 | 15:13
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

BELLVITGE

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
BELLVITGE
Els miols d'Isidoro
13/09/2011 21:50
Els meus col·legues cegetistes m'acaben de passar un correu sobre l'Hospital de Bellvitge que m'ha impactat de tal manera, que, de sobte, se m'han anat les ganes de posar-me malalt en els propers mesos.

Llegeixin, llegeixin:

"No s'estan respectant els protocols de les infeccions intrahospitalàries que tan alt nivell de contagi tenen. S'ingressa pacients amb MARSA (Staphilococcus Aureus Meticilin Resistent), amb pacients en aïllament social (problemes socials i de conducta). El control de les infeccions per Marsa depèn fonamentalment del correcte aïllament del pacient, és evident que un pacient amb aïllament social no pot seguir les normes de l'aïllament (rentar-se les mans en entrar i sortir de l'habitació, posar-se una bata verda en sortir, etc.).

Des que s'han iniciat les retallades ha augmentat a dos mesos el termini per intervenir situacions oncològiques; intervencions que han de realitzar-se en un termini inferior a un mes, s'estan perllongant fins a dos mesos i es preveu que aquests temps s'allarguin.

Així mateix, els Politraumatismes greus en els quals també és vital el temps en què es trigui a atendre al malalt i d'això depèn la vida del pacient o la gravetat de les seqüeles, passen de ser atesos només a 6 centres, de 10 centres en els quals s'atenien fins ara. A Bellvitge, un dels Hospitals en els quals es va a concentrar l'atenció a aquesta especialitat, la unitat de Traumatologia d'aquest Hospital ha estat retallada des del passat 23 de Maig en un 50%. "


Està vist que Don Boi vol que CiU guanyi les properes eleccions afavorint una epidèmia mortal entre els votants d'esquerra del Baix Llobregat, que són els que majoritàriament utilitzen aquest Hospìtal de "referencia".

Snif! ¡A on hem arribat estimades amigues!... Sniff! ¡A on hem arribat!



Miauuuuuu…!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1