Dijous, 15 de setembre de 2011 | 15:12
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

CUNÍ, PROFESSIONALITAT I RIGOR

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
JOSEP PONS
CUNÍ, PROFESSIONALITAT I RIGOR
Josep Pons
13/09/2011 21:22
Ahir va començar Josep Cuní a 8tv una nova etapa dins de la seva ja dilatada trajectòria professional. Una trajectòria que li ha encastellat com el millor comunicador i professional de la informació no solament a Catalunya, sinó que m'atreviria a dir de tota Espanya, per la seva solvència, caràcter, capacitat de direcció i credibilitat. Comptant amb el seu anterior director a  Tv3, Joan Julivert (que serà el seu segon en aquesta nova aventura), analitzarà de 19:00 a 22:00 tota la informació diària de dilluns a divendres. A nivell personal, tinc la satisfacció de treballar per a ell en aquesta nova etapa d'èxit garantit, col·laborant en el seu magazine que segons les seves pròpies paraules, evolucionarà al llarg de l'espai per concloure en un ampli informatiu, on tindran cabuda l'opinió, la interpretació i el reportatge d'actualitat. Cuní ha manifestat que la idea central del programa és oferir les claus que expliquin per què succeeixen les coses que són notícia durant el dia. Tot això, a partir d'una informació rigorosa i de qualitat.

Josep Cuní i Llaudet va néixer a Tiana en 1953 i va iniciar la seva carrera professional a Ràdio Joventut de Barcelona. Més tard va estar a Ràdio Terrassa i Ràdio Barcelona. En 1984 es va incorporar a Catalunya Ràdio, on va ser cap de programes de la cadena, a més de presentar el programa El matí de Catalunya Ràdio.

Onze anys després va fitxar per COM Ràdio, abans de passar a Ona Catalana. A Tv3 ha presentat L'aventura quotidiana i Les coses que passen, abans de posar-se al capdavant del magazine d'actualitat Els matins de Tv3, que està en antena des del 23 d'abril del 2004. A més de realitzar treballs com el documental L'aventura del romànic, emès aquesta mateixa setmana amb gran èxit d'audiència a l'espai Sense ficció de la cadena pública catalana. Aquesta temporada, Els matins de Tv3 va aconseguir el rècord d'audiència l'endemà de les eleccions municipals, en obtenir el 29,8% de la quota de pantalla de la franja horària matinal, de la qual és capdavantera des de fa anys. Josep Cuní ha estat guardonat en cinc ocasions amb el premi Ondas.

Arribats a aquest punt, i ja que parlem d'un professional tan gran com ho és  en Cuní, és el meu desig destacar l'enorme satisfacció professional que habita en mi en haver treballat amb professionals excepcionals al llarg de tants i tants anys, llegeixin-se: Josep Maria Bachs, Angel Casas, Alfons Arús, Aurora Claramunt, Enric Frigola, Maria Matilde Almendros, Pere Escobar, Pilar Calvo, Eduard Berraondo, Pina Escayola, Carme Paez, Toni Vidal, Pepa Fernandez, Xavier Guix, Miquel Murga, Xantal LLavina, Jordi Gonzalez, Albert Castillón, Gerard Oliver, Ferran Real, ToniMarin, Mateo Fortuny, Felix Monclus, Jesus Carrillo, Oriol Clavell i moltíssims mes que esmentaré en un altre moment, no menys prestigiosos que els anteriors.
Manel Ruscalleda
14/09/2011
Ostras Josep, se te ve el plumero, y de qué manera. Siento verguenza ajena. Cuida la silla pero sin pasarse, que no somos tontos.
manflai
14/09/2011
El principal ja ho han dit els altres comentadors. En el que sempre ha estat molt professional i rigorós el Cuní és en fer tota la campanya pro-CiU que ha pogut des de la costra, i la seva recompensa és una jubilació daurada en la part privada de la mateixa
Eduard Eguiguren
14/09/2011
Aquesta ensabonada fa olor de piloteig d'oficina. Ho diu vostè perquè es tracta del seu modus vivendis i en època de crisi cal defensar la nòmina de la forma que sigui. Aquest senyor Cuní i el seu programa, m'han fotut el escaqueig mental que tenia quan sintonitzava 8 tv, la fugida de programes replets de tertulianos avorrits no desitjats que reparteixen opinions interessades i manipuladores. Em va vostè a comparar a Poirot amb el grassonet Cuní..., per favor, no digui més ximpleries. Per desgràcia, ara tinc la trista sensació de que veig tv3. M'han canviat vostè excepcionals sèries per un programa plasta, i disculpi si no coincidim però és la meva opinió. I el de millor comunicador i professional de la informació no solament a Catalunya, sinó que m'atreviria a dir de tota Espanya, em sona a més cuchufleta pelotera, no ha sentit parlar vostè de Carles Francino?
Josep R. Mora
14/09/2011
Si el grau d'objetivitat general es el mateix que demostra el Sr. Pons en aquest escrit, anem llestos.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1