Dijous, 15 de setembre de 2011 | 15:12
Vostè es troba a: Inici > Societat >

L'Audiència Nacional investigarà la crema de banderes i la foto del Rei durant la Diada

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Codi Penal contempla penes de fins a dos anys de presó
L'Audiència Nacional investigarà la crema de banderes i la foto del Rei durant la Diada
13/09/2011 12:53
encapuchadosbanderas3
Agències.- El fiscal cap de l'Audiència Nacional, Javier Zaragoza, ha sol·licitat als Mossos d'Esquadra que l'informin sobre la crema d'una fotografia del Rei i sengles banderes d'Espanya i França per investigar el succeït diumenge passat durant la Diada.
En un ofici remès al conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, Zaragoza sosté que aquests fets podrien ser constitutius d'un "delicte d'injúries greus contra la més alta representació de l'Estat", penat amb fins a dos anys de presó, i un altre d'"ultratge a Espanya", que el Codi Penal castiga amb una multa de 7 a 12 mesos.

El representant del Ministeri Públic en l'Audiència Nacional demana a Puig "la major urgència possible" informació sobre aquests fets "en la seva condició de màxim responsable de la seguretat pública en aquest territori autonòmic", així com de les actuacions que han practicat els Mossos d'esquadra.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1