Dijous, 15 de setembre de 2011 | 15:20
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Pedro jETA revoluciona Twitter

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El director d'El Mundo encén als internautes en defensar una foto manipulada
Pedro jETA revoluciona Twitter
14/09/2011 13:03
9pedrojota-orbyt
Redacció.- En el seu intent de contestar a les crítiques que s'està enduent El Mundo per retallar una fotografia d'una manifestació a favor dels presos bascos perquè es pogués llegir ETA a la pancarta quan no deia la paraula, Pedro J. Ramírez ha aconseguit convertir-se en el protagonista del dia en Twitter.
Pedro jETA és Trending Toppic aquest matí després de l'afirmació del director d'El Mundo: "Poques vegades una foto ha reflectit tan bé la realitat com aquest enquadrament de les lletres ETA dins d'un lema abertzale que escandalitza a alguns." Aquesta és l'expressió utilitzada pels internautes per contestar o burlar-se del periodista per la seva demagògia. També s'ha convertit en TT #yotmbsoyELMUNDO.
Fotografia publicada al Món
La foto correspon a la manifestació del passat 27 d'agost als carrers de Bilbao. De la pancarta, que portava per lema "INPOSAKETARIK EZ. NAZIOA GARA" (No a les imposicions. Som una nació), el diari El Mundo va retallar el tros en el qual es llegeix ETA.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1