Dijous, 15 de setembre de 2011 | 15:28
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Segresten un vaixell a Togo amb almenys cinc espanyols a bord

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Hi ha un canari i almenys quatre gallecs l'estat dels quals es desconeix
Segresten un vaixell a Togo amb almenys cinc espanyols a bord
Societat 15/09/2011 09:08
Agències- Un vaixell ha estat segrestat, amb almenys cinc espanyols a bord, a unes 60 milles front de les costes de Togo. No obstant això, no es descarta que la xifra augmenti a set.
vaixell-togo
A bord d'aquest buc, la bandera del qual no ha pogut confirmar el Ministeri d'Afers exteriors, viatjaven unes vint persones, entre elles un grup "molt petit de no més de cinc espanyols". L'Ambaixada espanyola a Ghana, acreditada abans les autoritats togolesas, s'ha fet càrrec de les gestions sobre el cas.

No obstant això, el Diario de Avisos de les Canàries apunta que el nombre d'espanyols al vaixell són sis. Així ho hauria confirmat la dona de l'únic tinerfeny segrestat, Manuel Bilbao, que no sap en quin estat es troba el seu marit. La resta, cinc, serien gallecs.

L'Oficina Marítima Internacional (IMB, per les seves sigles en anglès), havia informat del segrest d'un petrolier de bandera xipriota amb 23 persones a bord enfront de les costes de Benín, al golf de Guinea.

El director d'aquesta organització, Cyrus Mody, ha explicat que un grup d'homes armats va abordar el buc xipriota quan estava immers en una transferència de càrrega amb un altre vaixell a unes 62 milles al sud-oest del port de Cotonou, segons Reuters. L'Oficina Marítima Internacional va dir desconèixer tant el lloc al que els pirates pretenen traslladar al petrolier com la nacionalitat dels seus tripulants.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1