vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
NOU FINANÇAMENT
Creu necessari canviar el model de finançament actual?
100 %
0 %
22 vots
Arnau Mir de Tost: Cal revertir aquerlla gran enssarronada tri...
Divendres, 16 de Setembre de 2011
Actualitat

Política

15/09/2011
14:10  h.
Rangel i Pineda busquen un bon lloc a les llistes del PSC
Al delegat del govern espanyol li agradaria ser en un lloc destacat per Barcelona i l’exbatllessa de Salt es postula com a cap de llista a Girona
Rangel i Pineda
El delegat del govern espanyol a Catalunya i secretari de política institucional del PSC, Joan Rangel, no amaga que li agradaria ser en un lloc destacat de la llista del PSC per Barcelona, de cara al 20N. Després que 'El Periodico' hagi especulat avui sobre la seva possible incorporació a la llista que encapçalarà l'encara ministra de Defensa, Carme Chacón, Rangel ha manifestat que està disposat a "donar la cara" per "posar en valor la política" i "tornar l'esperança a la gent en el futur".

Rangel, però, s'ha mostrat també molt respectuós amb els processos interns del partit i ha recordat que seran els militants del PSC els que acabin decidint els seus representats al Congrés dels Diputats.

Pineda vol ser número u per Girona

De la seva banda, l'exalcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, vol encapçalar la llista del PSC a les eleccions del 20N per Girona. Després que Montse Palma hagi anunciat que no repeteix com a cap de llista, el que ha estat el seu número 2, Àlex Sàez, es perfilava com un dels possibles relleus.

Pienda, però, ha irromput en aquesta disputa. L'exalcaldessa de Salt que ha reconegut que el partit "fa setmanes que la tempteja". Pineda considera que la seva experiència en el món local, la seva "capacitat de generar empatia" amb militants i simpatitzant i la "necessitat de renovació" la fan una bona candidata.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida