ACN | Actualitzat el 16/09/2011 a les 13:47h

Detenen un matrimoni per l'assassinat de l'exparella de la filla

La víctima va morir per les ganivetades que li hauria clavat el seu exsogre

Els Mossos han detingut aquest divendres a la matinada un matrimoni d'Amposta de 45 i 48 anys, respectivament, per la mort d'un jove de 23 anys que havia estat parella de la seva filla. Els fets es van produir poc abans de la mitjanit d'aquest divendres. Segons fonts properes a la investigació, l'exsogre hauria trobat el jove en un bar del carrer Barcelona proper al seu domicili i, allí, haurien iniciat una baralla que va acabar al carrer amb l'apunyalament de la víctima. En canvi, alguns veïns asseguren que el jove hauria increpat amb crits des del carrer els seus exsogres, mentre estaven al seu pis. Poc després, el detingut hauria baixat a la via pública i l'hauria mort a ganivetades.

Els Mossos han detingut en un primer moment l'home de 45 anys, i pare de l'exparella de la víctima, com a presumpte autor material dels fets. Posteriorment, durant la matinada, han arrestat la seva dona i mare de la noia, com a presumpta còmplice de l'apunyalament mortal.

Els investigadors sostenen que els fets es van produir quan el jove, conegut a la ciutat com 'Lo Caveret' -la seva mare és originària de Deltebre (Baix Ebre)- es trobava al bar la Saleta, del carrer Barcelona. El seu exsogre, que viu en un bloc de pisos pròxim, hauria irromput a l'establiment i va començar una baralla entre tots dos. Ja fora, a la via pública, l'home hauria apunyalat el noi, que va recórrer unes desenes de metres deixant un llarg rastre de sang i va caure pràcticament mort a la cruïlla dels carrers Àvila i Holanda. Els Serveis d'Emergències Mèdiques ja no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Molts veïns de la zona van poder escoltar els "crits" i "cops" de la baralla. Alguns d'ells van poder veure els fets des dels balcons de casa seva. Segons han relatat a l'ACN alguns d'ells, el jove acudia sovint a aquesta zona de bars del carrer Barcelona on havia residit amb els seus pares temps enrere -just a la mateixa illa de cases on viu la seva exparella-. Aquest dijous a la nit es trobava al bar la Saleta. D'acord amb aquest mateix relat, però, el jove, s'hauria dirigit a la plaça de davant del bar per llançar crits en direcció al pis dels pares. Seguidament, el seu exsogre hauria baixat a buscar al jove i hauria començat la baralla que ha acabat l'apunyalament mortal.

Segons han precisat les mateixes fonts, que mantenia una relació conflictiva amb la família de la seva exparella, d'ètnia gitana i que residien des de fa anys a Amposta. Tot i arribar a conviure durant un temps amb la noia, amb qui va tenir un fill -que viu amb la mare i els avis materns, ara detinguts-, sobre el jove pesava actualment una ordre judicial d'allunyament de la seva exparella. Malgrat això, alguns coneguts han apuntat que la relació no es va acabar mai de trencar per complert i tots dos quedaven i es veien periòdicament.

Sense deixar de lamentar els fets -"això no ho mereix ningú", deien-, els veïns que coneixien la víctima l'han recordat com una persona que havia generat problemes de convivència a l'edifici del carrer Barcelona on vivia i al barri, alguns dels quals havien arribat al jutjat.

Navega per les etiquetes

Amposta

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: