vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
Junqueras ERC
Creu que Oriol Junqueras serà capaç d'enrobustir ERC?
80 %
20 %
148 vots
Serenor: Tinc simpatía per Ciu però gens per en Duran. La tria...
Diumenge, 18 de Setembre de 2011
Actualitat

Política

17/09/2011
13:54  h.
Fernández Díaz diu que el canvi a Espanya passa "necessàriament" per Catalunya
El candidat del PPC per Barcelona a les eleccions generals creu que Catalunya "ha pagat cara la festa socialista"
Jorge Fernández Díaz
El candidat del PPC per Barcelona a les eleccions generals, Jorge Fernández Diaz, ha fet avui la seva primera compareixença pública des que es va confirmar la seva candidatura. Fernández Díaz ha plantejat la necessitat d'un canvi polític a l'Estat com a "condició necessària" per sortir de la crisi i, a més, ha apuntat que aquest canvi passa "necessàriament" per Catalunya.

El popular ha exposat que en aquestes eleccions cal triar entre continuïtat o el "canvi" que representa el PP. "Catalunya ha pagat cara la festa socialista i la dels que han estat la crossa de Zapatero", ha senyalat Fernández Díaz en referència al suport de CiU al govern espanyol, especialment el darrer any de mandat.

“Majoria suficient”

El candidat popular, que ha pronosticat que el PP obtindrà una "majoria suficient" per governar "amb la fortalesa que exigeix el moment", ha plantejat que en aquestes eleccions caldrà triar entre canvi i continuïtat, és a dir, que al seu parer encarnen PSOE i PP respectivament.

Votar CiU també és apostar per la continuïtat, ha senyalat Fernández Diaz. De fet, el popular s'ha referit a la formació com "aquells que han estat la crossa de Zapatero" durant els seus 8 anys de mandat, i especialment el darrer any.

"CiU necessita el PP"


Encara en referència a CiU, Fernández Diaz ha expressat que si la federació nacionalista vol plantejar "transicions nacionals cap al dret a decidir", aquest no és un problema del PP. "Qui necessita a qui, és CiU al Partit Popular".

El candidat ha recordat que qui està garantint la governabilitat a Catalunya per part de CiU és el PP i ha afegit que "gràcies a la responsabilitat del PP de Catalunya el senyor Mas no ha hagut de convocar eleccions anticipades –un desastre per Catalunya en el moment actual".
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida