Diumenge, 18 de setembre de 2011 | 14:48
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

L'últim cartell de la Monumental, per Miquel Barceló

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'última cursa de braus se celebrarà a Barcelona el 25 de setembre
L'últim cartell de la Monumental, per Miquel Barceló
16/09/2011 17:27
9barcelo-monumental
L'artista mallorquí Miquel Barceló ha dissenyat el cartell taurí del que possiblement serà l'últim festeig taurí que se celebri a Catalunya, la cursa prevista per al diumenge 25 de setembre a La Monumental de Barcelona. i que comptarà amb la presència dels matadors José Tomás, Juan Mora i el català Serafín Marín.
En un comunicat, Funciones Taurinas S.A. ha explicat que el disseny del cartell el va oferir el propi Barceló a José Tomás, qui "va acceptar amb gust l'oferiment i vol expressar el seu sincer agraïment" a l'artista.

Aquest dilluns s'iniciarà la penjada d'aquests cartells pels carrers de Barcelona, i que s'inspira en la figura d'un toro, juntament amb la informació pertinent a l'espectacle, que comptarà amb toros de la ramaderia del Pilar.

El festeig del dia 25, que coincideix amb les celebracions de les festes patronals de la Mercè a Barcelona, estarà precedit el dia anterior per l'actuació de Morante de la Puebla, José María Manzanares i el Juli, que s'enfrontaran als toros de Núñez del Cuvillo.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1