Diumenge, 18 de setembre de 2011 | 14:47
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Torna el rumor: Florentino podria deixar la gestió d'ACS i centrar-se en el Madrid

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La mala marxa de l'empresa i l'excessiu poder de Mou, claus
Torna el rumor: Florentino podria deixar la gestió d'ACS i centrar-se en el Madrid
16/09/2011 11:15
Florentino Pérez
Els problemes empresarials de Florentino Pérez en ACS, unit a l'exorbitant poder que ha acumulat Mourinho al Madrid, podrien dur al poderós Pérez a replegar-se en el seu lloc al capdavant del club blanc i deixar la gestió empresarial en altres mans.
És un rumor que apareix de forma periòdica a Madrid, ja que els problemes econòmics d'ACS no són nous. El seu intent d'invertir des d'ACS en el sector de les renovables –Iberdrola- ha sortit malament, i l'endeutament de l'empresa preocupa a molts en la companyia.

Entre ells, segons Hispanidad, a la família March, principal accionista d'ACS i que poques vegades trenca el seu prudent silenci. No obstant això, ara els preocupa la situació de l'empresa i han advertit a Pérez que es mogui per rebaixar aquest deute. Florentino podria estar pensant en una prudent retirada de la primera línia de gestió, però no de l'empresa, ja que seguiria sent un dels principals accionistes.

I és que a Florentino també li preocupa la imatge que el Madrid projecta al món, convertit Mourinho en una espècie de Déu totpoderós. L'última de l'‘Special One' va ser deixar a la premsa tirada a Zagreb després del partit de la Champions League.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1