Dilluns, 19 de setembre de 2011 | 14:54
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

COM A LLÀGRIMES EN LA PLUJA

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
COM A LLÀGRIMES EN LA PLUJA
Andrés Madrid
16/09/2011 12:08
El replicant de Blade Runner es lamenta, en el moment final de la seva cibernètica existència, que quantes meravelles ha contemplat es perdran com a llàgrimes en la pluja.

Perquè no m'ocorri el mateix, vull deixar constància a les generacions que vindran, que va haver-hi una vegada a Espanya una dama que, estant en funcions com a defensora del poble, es va atrevir a proposar que el Codi Penal fos el territori on haurien d'anar a parar els polítics que, en el desenvolupament de la seva funció, fossin responsables de malbarataments i mal tracte dels diners públics.

Emoció m'ha causat la proposta de donya María Luisa Cava de Llano, davant la qual em trec el crani i dedico reverència, encara que em penso que la seva proposta es perdrà com les visions del replicant.

Crec que la senyora Cava de Llano mereixeria, encara que solament fora per això, un monument en el cor de la majoria, encara que em temo que la proposta no arribi a bona fi doncs, si es fes efectiva, desertes quedarien moltes llistes electorals de tant espontani que decideix dedicar un temps a la política amb la certesa de la impunitat encara que es porti per davant les arques que, a la seva cura, es posen.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1