Dilluns, 19 de setembre de 2011 | 15:14
Vostè es troba a: Inici > Política >

El pressentiment de Rajoy

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
"Crec que tindrem més vots que mai a Catalunya el proper 20-N"
El pressentiment de Rajoy
19/09/2011 10:07
9rajoy-ser
El candidat del PP a la presidència del Govern, Mariano Rajoy, té un pressentiment: "crec que tindrem més vots que mai a Catalunya". L'elit empresarial i els mitjans de Godó ajudaran a això.
No deixa de ser curiós que Rajoy realitzi afirmacions com aquesta després d'haver visitat Catalunya, amb el Comte de Godó com a amfitrió de luxe. Primer, l'amo de La Vanguardia va estar a la taula presidencial de la conferència que va donar en un conegut hotel de Barcelona, i posteriorment va organitzar, al costat d'Enric Lacalle, un sopar a la seva mansió perquè Rajoy expliqués les seves propostes a l'empresariat.

Rajoy, en declaracions a la Cadena Ser, ha assegurat que "a Catalunya sempre m'han tractat molt bé però mai m'han votat".

En aquesta entrevista, també ha tocat temes com la seva relació amb la direcció valenciana del partit. Ha negat tenir cap diferència amb Rita Barberá, que segons s'ha publicat està molt molesta amb el tracte que Rajoy ha donat a Camps. El candidat ha llançat pilotes fora: s'ha referit a l'alcaldessa de València com "una molt amiga meva". De Camps ha dit que "no es ven per tres vestits".

Un dels moments de l'entrevista s'ha produït quan el periodista ha preguntat a Rajoy per les llistes: "tinc un problema impressionant", ha improvisat Rajoy, esbufegant.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1