Dilluns, 19 de setembre de 2011 | 15:01
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Gary Cahill, reforç d'urgència

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El central del Bolton podria arribar al gener al Barça
Gary Cahill, reforç d'urgència
19/09/2011 12:34
CatalunyaPress.- El Barça s'està replantejant la seva decisió de no contractar a cap defensa central, malgrat la sortida de Gabriel Milito de l'equip, i la secretaria tècnica ja està treballant per reforçar la saga al mercat hivernal. Entre els noms que maneja destaca un: Gary Cahill.
En el Barça ja han iniciat la recerca d'un central del perfil de Carles Puyol perquè pugui acompanyar a Gerard Piqué. L'edat del defensa de La Pobla i els seus continus problemes amb les lesions obliguen a accelerar la recerca d'un substitut per al capità culé, al que encara li queden uns anys en el club, però el seu nivell està en declivi.

La Masia, tan prolífica en migcampistes, ofereix només centrals tècnics, de l'estil de Piqué, per la qual cosa la secretaria tècnica ha llançat les seves xarxes per la resta d'Europa i entre els jugadors analitzats destaca Gary Cahill, central del Bolton de 25 anys.

Criat futbolísticament en l'Aston Vila, Cahill va fitxar en 2007 pel Bolton, amb el qual des de llavors ha jugat 131 partits oficials, amb una no menyspreable xifra de 14 gols, a més de convertir-se en internacional. Amb Anglaterra ha marcat un gol en els cinc partits que ha disputat.

A més, el seu cost no seria molt elevat, doncs Cahill finalitza contracte al juny i el seu fitxatge al desembre es podria escometre per un preu assequible.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1