Dilluns, 19 de setembre de 2011 | 15:11
Vostè es troba a: Inici > Política >

Trias es compromet a pagar en 30 dies a partir de 2012

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'alcalde de Barcelona vol apostar per una ciutat emprenedora
Trias es compromet a pagar en 30 dies a partir de 2012
14/09/2011 18:47
9Xavier Trias en la Cambra de Comerç
P. Alegre.- L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha anunciat aquest dimecres que l'Ajuntament pagarà als seus proveïdors en 30 dies, tal com estableix la llei, per facilitar el seu treball a emprenedors i empreses, als quals vol facilitar i agilitar els tràmits burocràtics.
Trias ha protagonitzat el primer menjar de la Cambra de Comerç de Barcelona del nou curs, una cosa que li ha omplert de satisfacció, i s'ha trobat molt còmode entre els empresaris, que li han agraït el seu compromís de solucionar els deutes municipals en menys d'un mes, situació la qual pocs ajuntaments compleixen.

L'alcalde de la Ciutat Comtal ha admès que la situació econòmica del consistori és "correcta i solvent", encara que ha deixat caure que l'anterior Ajuntament exagerava la bonança. Això si, ha lloat el procés de transició.

"Si algú té potència per tirar endavant, precisament és Barcelona", ha assenyalat un alcalde que ha criticat la Reforma Constitucional a entendre que la prohibició d'endeutament dels ajuntaments els dificulta el creixement. "Això ens fa perdre marge de maniobra i ofega les grans potencialitats de Barcelona", ha afegit Trias.

L'alcalde ha remarcat la necessitat de connectar el port de Barcelona amb la zona Franca, Mercabarna i l'Aeroport per poder créixer i atreure noves empreses i ha destacat la seva aposta per la seguretat, exemplificada en el patrullatge d'agents policials en el metro, per atreure més turisme.
antonio
15/09/2011
este alcalde parece que empieza a hacer cosas; lo mas seguro hubiese sido seguir con la linea marcada por el sr Heru, un excelente alcalde, victima de las acciones de otros. Lo de la G Urbana en el metro, es muy vistoso, pero, esos urbanos hab sido retirados, de , entre otros sitios, del frente maritimo, con la consecuencia de que alli ha disminuido la seguridad, y si no que les pregunte a los hoteles turisticos de la zona, o sea ahora no les roban en el metro, lo hacen cerca de sus hoteles.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1