Dilluns, 19 de setembre de 2011 | 15:10
Vostè es troba a: Inici > Política >

TV3 pot esperar si és per l'eix mediterrani

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Mas i Fabra fugen de la polèmica sobre la reciprocitat televisiva
TV3 pot esperar si és per l'eix mediterrani
Política 16/09/2011 12:37
Ha estat tot un avís a navegants -i a periodistes-: el corredor mediterrani serà "l'únic tema, no n'hi ha cap altre". Així ho comunicava a la premsa Artur Mas abans de la roda de premsa al costat dels presidents de la Comunitat Valenciana i Murcia. Sembla que TV3 pot esperar.
9tv3
Posteriorment, i preguntat pel tema malgrat el seu advertiment, Mas ha assegurat que la reciprocitat de TV3 només es tractarà en "reunions posteriors".

Aquesta negativa de Mas a respondre sobre un aspecte delicat arriba en un moment en què CiU i PP estrenyen vincles de cara a aprovar els pressupost a Catalunya i qui sap si para una mica més després de les eleccions del 20-N.

La roda de premsa s'ha centrat en la necessitat de reivindicar units el Corredor Mediterrani. El President Mas, juntament amb Alberto Fabra (Comunitat Valenciana) i Ramón Luís Valcárcel (Múrcia), ha apostat per l'eix perquè "sense el litoral mediterrani, Espanya seria només la meitat del que és".

Segons Mas, el corredor no és "cap capritx" perquè representa el 60% de les exportacions. Aquesta trobada a tres bandes arriba a només una setmana que el proper 21 de setembre la Unió Europea faci un pronunciament que es presumeix decisiu.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1