Dilluns, 19 de setembre de 2011 | 15:20
Vostè es troba a: Inici > Societat >

"Han jugat als trilers amb els alts càrrecs"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
CGT denuncia que l'ICS crea un nou alt càrrec i tria el candidat "a dit"
"Han jugat als trilers amb els alts càrrecs"
13/09/2011 13:34
Acta de l'Hospital de Bellvitge
P. Alegre.- El sindicat CGT ha denunciat aquest dimarts que l'Institut Català de la Salut no solament no ha reduït un 30% el nombre d'alts càrrecs, sinó que ha creat nous que no existien abans, com la cirecció de l'Hospital de Bellvitge els acaba de comunicar.
Segons la carta rebuda pels sindicats, el passat dia 24 d'agost es va reunir la Comissió de Selecció per triar entre tres candidats a l'idoni per desenvolupar la Gestió de processos tècnics de Serveis Generals, Unitat de Suport Tècnic de la Direcció territorial de Serveis Generals i Projectes GTMS.

La comissió va decidir nomenar a Antonio Carvajal a considerar que s'apropava més als requisits exigits, encara que no disposa de l'acreditació de nivell C de català. En el document es diu que es deixa pendent realitzar-li una prova d'aptitud, però no s'especifica ni quan ni per qui.

A més, la comissió reconeix en el document que opta per "no realitzar la prova objectiva ni l'entrevista"; una cosa que para CGT demostra que es tracta d'un nomenament "a dit".

Des de CGT han denunciat que l'Institut Català de la Salut (ICS) no només no compleix la seva promesa de reduir un 30% el nombre d'alts càrrecs, ja que el que s'està fent és una recol·locació dels treballadors, sinó que es creen nous llocs inexistents fins al moment. Segons Coloma de Lacalle, portaveu de CGT a l'Hospital de Bellvitge, "han jugat a trilers amb els alts càrrecs".

D'altra banda, el sindicat segueix reivindicant el compliment del codi Ictus, com ja va informar CatalunyaPress fa una setmana.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1