Salvador Cot | Actualitzat el 15/09/2011 a les 23:59h

Benvinguts al xou madrileny!

Ahir, un article desconsolat de Fernando Onega alertava, des de la sentimentalitat, del fet que entre Catalunya i Espanya s'han trencat els ponts, s'ha instal·lat el desencontre i totes aquestes coses que se solen dir quan l'articulista -madrileny o assimilat- s'adreça als catalans i intenta quedar bé.

La realitat, però, és que la distància entre ambdues societats és, a hores d'ara, del tot insalvable. I la prova és que, ahir, una manipulació ridícula del diari El Mundo -tallant la foto d'una pancarta fins aconseguir que hi posés ETA- va convertir-se en el divertiment preferit dels usuaris catalans de Twitter, que s'ho van passar la mar de bé (bomba no, per si de cas) dient que ja no es pot treballar de palETA ni una miquETA. I mil variacions sobre el mateix joc.

El cas és que, ves per on, el nacionalisme espanyol majoritari comença a fer riure. I, arribats a aquest punt, les amenaces són una mica de firETA. Perdó.

COMENTARIS

+4
-0
violencia
Peret, 16/09/2011 a les 19:47
"La verdad es que los soberanistas necesitamos que los unionistas utilizéis la violencia..."

Es molt trist dir això. Equival a dir que no tenim prous raons, els indepes. Però bé, suposo que ha d'haver-hi un detonant.
Però no utilitzaràn la violencia, perque hi hauría reacció. I es guardaràn de no enviar grups de presió radicals. No convé a l'imatge internacional d'Espanya.

Recordeu que va passar en el primer referendum d'Arenys de Munt. Es van presentar els feixistes a fer soroll, però després els van retirar, estic segur que per ordres de d'alt, per por a una reacció massiva i sortissin indepes de sota els bolets.
+2
-9
Lastima que el Nacionalismo Catalán...
XxX, 16/09/2011 a les 19:46
...hace ya mucho tiempo que no da risa...sino que da muuuuuuuuuuuuuuuuuucha pena...

Es lo que hay Sr. Cot...

Siento tener que decirselo...
+6
-1
violencia
Peret, 16/09/2011 a les 19:36
"La verdad es que los soberanistas necesitamos que los unionistas utilizéis la violencia..."

Es molt trist dir això. Equival a dir que no tenim prous raons, els indepes. Però bé, suposo que ha d'haver-hi un detonant.
Però no utilitzaràn la violencia, perque hi hauría reacció. I es guardaràn de no enviar grups de presió radicals. No convé a l'imatge internacional d'Espanya.

Recordeu que va passar en el primer referendum d'Arenys de Munt. Es van presentar els feixistes a fer soroll, però després els van retirar, estic segur que per ordres de d'alt, per por a una reacció massiva i sortissin indepes de sota els bolets.
+8
-0
comentari
Peret, 16/09/2011 a les 19:28
També vaig llegir l'article d'Oneto on plorava per l'antigua Espanya unida i demanant un acostament.

A mi també em sembla insalvable, però per un motiu. Ells han decidit fotre'ns fora d'Espanya. Córrer a expremernos fins a on puguin, reduirnos a una regió incapaç i després llençarnos. Per tant no han de negociar ja res. La separació ja està decidida per una banda, i la pilota es al nostre taulat. Espanya ferà veure que lluita per la seva regió, però ho deixarà estar.

Això es la unica explicació que trobo per la situació actual, en que no inverteixen res de res i treuen tots els diner que poden. Jo faria el mateix amb un negoci que se que m'he de desprendre, vaja.

+6
-2
Felicitats pel comentari, molt encertat!
Anònim, 16/09/2011 a les 18:48
Perfecto

Anònim, 16/09/2011 a les 01:04


Anònim, 16/09/2011 a les 01:04
La verdad es que los soberanistas necesitamos que los unionistas utilizéis la violencia, cosa que no sería rara ya que procedéis de 500 años de imperialismo y colonialismo asesino. Em cuanto peguéis el primer tiro, ya habréis perdido, igual que le pasó a Serbia en Bosnia, Croacia, Eslovenia y Kosovo.





Mal lo tenéis, puesto que en democracia perdeis y en violencia también.
España se acaba. No podéis con el siglo XXI.
Ya hay demasiado civilización para vosotros, que solo funcionabáis cuando os podíais aliar con regimenes fascistas (siglo XX) o cuando masacrabais poblados indigenas en america, africa o filipinas. Estais acabados, a ver si empezais de una vez a dar palos, que tenemos prisa por ser independientes.
+11
-2
recordeu (i 5)...
pepet grill, 16/09/2011 a les 16:30
"Son los Catalanes (por la mayor parte) hombres de durísimo natural, sus palabras pocas, á que parece les inclina tambien su propio lenguaje, cuyas cláusulas y dicciones son brevisímas: en las injurias muestran gran sentimiento, y por eso son inclinados á venganza: estiman mucho su honor y su palabra; no ménos su excencion, por lo que entre las mas naciones de España, son amantes de su libertad.

La tierra abundante de asperezas, ayuda y dispone su ánimo vengativo á terribles efectos con pequeña ocasion: el quejoso ó agraviado dexa los pueblos, y se entra a vivir en los bosques, donde en continuos asaltos fatigan los caminos: otros sin mas ocasion que su propia insolencia, siguen á esotros: estos y aquellos se mantienen por la industria de sus insultos"

Don Francisco Manuel de Melo (1608-1666)
"Historia de los movimientos, separación y guerra de Cataluña, en tiempo de Felipe IV"
------------------------------------------------------------------------------

"Todos sus habitantes tienen siempre el arma a punto. En los caminos se puede ver que todos llevan espada, muchos garrotes, i unos cuantos ballesta. Tienen fama de ser feroces i belicosos "

Francesco Guicciardini. Embajador en la Corte de Felipe II
-----------------------------------------------------------------------------

"Toda la gente de Catalunya està armada, y contínuamente realizan emboscadas a las tropas del Rei, el número de las cuales no es suficiente para mantener las conquistas alcanzadas"

Lieutenant-General Saint-Silvetre. General francès a Catalunya durant la Guerra dels 9 Anys (1688-1697)
+13
-2
recordeu (i 4)...
pepet grill, 16/09/2011 a les 16:28
Finalitzada la "Guerra per la Successió", Felip V es marcà com un dels seus objectius prioritaris acabar amb el tradicional esperit bel·licista dels catalans. A tal fi, Felip V abolí les Institucions militars catalanes i amb la derogació de les Constitucions de Catalunya, els catalans també ens veierem privats del Privilegi de poder portar armes i del dret a la autodefensa. Per si no era suficient, es decretà el desarmament total dels catalans. Però pels catalans, estar sense armes era un fet inconcebible.

Ja el mateix 3 d'octubre de 1714, el Mariscal Duc de Berwick va fer publicar un ban on prohibia l'ús de les armes als catalans, sota pena de mort. El juny de 1715, el "Consejo de Castilla" recomanava a Felip V la supressió de tots els gremis catalans que fabriquessin armes. Dos mesos després, el Capitan General de Cataluña repetí les prohibicions. Però ni tan sols les penes de mort eren suficients per imposar el desarmament dels catalans. S'arribà a prohibir el comerç de pólvora i bales, i es tornà a donar un termini de 15 dies per entregar les armes.

Els castellans comprovaven amb desesperació, com els catalans, un poble que sempre havia estat armat, es negava a entregar les seves armes. El 17 d'agost de 1715, Felip V manà publicar un perdó general a tots aquells que lliuressin les armes; en cas contrari, el Capitan General havia de cremar la casa i confiscar tots els bens de l'infractor. Tal com recull l'hisotriador mossèn Bruguera, tan sol durant l'any 1715 es van arribar a requisar 71.803 armes, gairebé totes de foc. I això tan sols era una part de totes les armes que circulaven en mans dels catalans.

El fet però, és que les encarregades d'executar el desarmament i condemnar els infractors eren les autoritats locals. El 25 de gener de 1716 la "Junta Superior de Justicia y Gobierno de Cataluña" decretà un edicte en que totes les sentències havien de passar per la "Real Audiencia", a fi d'assegurar el càstig i el desarmament. Però ni això fou suficient. Els catalans ideàrem una fòrmula per poder tenir armes. Consistia en desmuntar l'arma i amagar-la, de tal manera que si algú en trobava el canó, no pogués demostrar que allò era una arma. Finalment però, aquesta fórmula també fou prohibida i castigada amb pena de mort.


per més info visiteu
http://www.11setembre1714.org/armament.html
+12
-2
recordeu (i 3)...
pepet grill, 16/09/2011 a les 16:25
"El encono que habían concebido los naturales de la Corona de Aragón contra Castilla era el mayor; tan recíprocamente se ofendían que no es posible reducirlo a la pluma, porque entrambas naciones aspiraban a la prerrogativa de primogénitos en la estimación de los dos competidores soberanos.
Entrambas temían no quedar la una nación sujeta a la otra. La impiedad era igual.
Capità Francesc de Castellví i Obando (1682-1757)
"Narraciones Históricas desde el año 1700 al 1725"; Vol III, pag. 38


"Los valencianos y aragoneses continuaban en gran número a dejar sus patrias, pasando a Cataluña, porque miraban extinctos, abolidos sus fueros y cargados de insoportables tributos. Los catalanes temíam la misma suerte.
Esto daba nuevo impulso a idear nuevos y embravecidos métodos de ofenderse, y dio ocasión a los catalanes a hacer los últimos esfuerzos y a sufrir con resignación el peso de las tropas, y por instantes se embravecía más el implacable genio de los naturales de la Corona de Aragón a la dominación de las Castillas."
Capità Francesc de Castellví i Obando (1682-1757)
"Narraciones Históricas desde el año 1700 al 1725"; Vol III, pag. 38

per més info visiteu
http://www.11setembre1714.org/laguerra.html
+12
-2
recordeu (i 2)...
pepet grill, 16/09/2011 a les 16:21
"Al fin, al amanecer del día 11 de septiembre se dio general. Cincuenta compañías de granaderos empezaron la tremenda obra; por tres partes seguían cuarenta batallones y seiscientos dragones desmontados"

"La defensa fue más obstinada y feroz. Tenían armadas las brechas de artillería, cargadas de bala menuda, que hizo gran estrago. No fueron rechazados los que asaltaron, pero morían en el fatal lindar, sin vencer, hasta que, entrando siempre gente fresca, aflojó precisamente la fuerza de los sitiados, menores en número"

"Todos a un tiempo montaron la brecha, españoles y franceses; el valor con que lo ejecutaron no cabe en la ponderación. Más padecieron los franceses, porque atacaron lo más difícil"

"ya estaban los franceses dentro de la ciudad, pero entonces empezaba la guerra, porque habían hecho tantas retiradas los sitiados, que cada palmo de tierra costaba muchas vidas"

"Todo se vencía a fuerza de sacrificada gente, que con el ardor de la pelea ya no daba cuartel, ni la pedían los catalanes, sufriendo intrépidamente la muerte"

"Fueron éstos rechazados hasta la plaza Mayor; creían los sitiadores haber vencido, y empezaron a saquear desordenados. Aprovecháronse de esta ocasión los rebeldes, y los acometieron con tal fuerza, que los hicieron retirar hasta la brecha."

"Empezóse otra vez el combate, más sangriento, porque estaban unos y otros rabiosos. Los españoles, que por los lados poseían gran parte de la ciudad, viendo habían retrocedido los franceses, también ellos se retiraron a la brecha"

"No se ha visto en este siglo semejante sitio, más obstinado y cruel"

Vicente Bacallar y Sanna, Marqués de San Felipe (1669-1726)
"Comentarios de la guerra de España e historia de su rey Felipe V, El Animoso" ~Biografia Oficial de Felip V~


per més info visiteu:
http://www.11setembre1714.org
+12
-2
recordeu...
pepet grill, 16/09/2011 a les 16:19
"[..] borrándoles de la memoria â los Catalanes todo aquello, que pueda conformarse con sus antiguas abolidas constituciones, ussáticos, fueros y costumbres, sino ceden en beneficio [de] V.Mg; porque de otra forma se seguirá, que se les irrite el ánimo, siempre que les acuerden el nombre [de] sus primitivas libertades, [..] "

Informe final del Consell de Castella presentat a Felip V el 13-jun-1715
Archivo Histórico Nacional, Consejos l. 6811-A, exp. 84, f. 221
Reproduït per Catà i Muñoz; "Repressió borbònica i resistència catalana"; pàg 155

per més info visiteu:
http://www.11setembre1714.org
+24
-2
Nuestro trabajo que no nos lo roben.
Anònim, 16/09/2011 a les 15:15
Pues la verdad es que empiezo a decantarme también por la independencia de Cataluña. Como yo, muchos que tenemos lazos sentimentales y familiares con España, vemos que esto no tiene solución y cada vez va a peor. Los que hemos escogido esta tierra para vivir o nos hemos visto obligados por la necesidad, queremos un futuro para nuestros hijos. Y dentro de España, no hay futuro, pues la riqueza que generamos sirve para repartirsela entre los que gobiernan en España, sus familiares, amigos y conocidos. Solo si esa riqueza se queda aquí y decidimos desde aquí que hacemos con ella, podremos tener esperanzas de futuro. Cada vez lo veo mas claro.
+13
-2
La independència és inevitable
Anònim, 16/09/2011 a les 14:45
Tardarà una mica més o menys, però hi ha alguna cosa que ja ha canviat en la mentalitat dels catalans. Quan algú es torna independentista ja no es torna enrrere. Poc hi podrà fer l´unionisme o portaveus del Club Puente Aereo com el senyor Onega.
+16
-3
pETA
un senyor antic, 16/09/2011 a les 14:00
Aixo pETA, tenen molta jETA, pero els hi tancarem l'aixETa de la pastETA i quedaran els espanyols com una merdETA molt grandETA i boniquETA.
+16
-4
El Inmundo
Anònim, 16/09/2011 a les 13:26
Si el diari "El Inmundo" pot adulterar les fotos per tal que diguin el que ells, i els seus fanàtics lectors, volen veure, si també pot retocar els vídeos per tal que els fores de joc o les faltes comeses siguin o deixin de ser, què no faran amb les paraules??
Si al seu director (Pedo Jeta) tant li agraden les fotos i els vídeos, li recomano la publicació les imatges d'una tal Exuperance i el seu gosset, que farien les delícies de tothom. Aquestes no caldria retocar-les.
+18
-4
No afluixem
Anònim, 16/09/2011 a les 12:52
Espanya està acabada. Però, alerta! Que quan vegin que és irreversible ens vindran amb propostes federals, finançaments, poders judicials propis, competències amb qualsevol cosa i altres llaminadures. Llavors serà perillós, perquè molts catalanets se'ls creuran i torna a començar. Tres-cents anys més. Aquest és el perill en què poden caure els independentistes que no ho són per principi, sinó per raons econòmiques. Un altre perill és qu eafluixem si ens pensem que hem fet la feina abans d'hora.
Espanya és feble, molt més del que ens pensem. Fixeu-vos només amb quina fúria castiguen la simple crema de banderes o retrats del seu rei. El compte enrera començarà quan CiU hagi comprovat que Espanya es passa pels darreres la seva proposta de pacte fiscal.
+14
-4
Involucionistes informatius
Dessmond, 16/09/2011 a les 12:42
Espanya comença a donar símptomes d'histèria col·lectiva i prova d'això és aquest insult a l'objectivitat esportiva. Un altre cas de manipulació és tot el referent al Barça, al cúmul de bestieses que s'arriben a dir per tal de no reconèixer la superioritat catalana respecte de l'espanyola.
Quan una nació entra en decadència fa aquesta mena de coses.


http://dessmond.blogspot.com/
+11
-5
Pillos!!
Josep Fourier, 16/09/2011 a les 12:28
Un exemple excel·lent de les manipulacions a la premsa jacobina que menciono en el meu comentari anterior.


http://beyders.wordpress.com/2011/09/12/esos-periodistas-pillines/


És molt probable que es talli la url, si fos així recomposeu-la i aneu-hi és *molt bo*. Si no podeu feu un google per "Esos periodistas pillines".
+7
-5
No serveien
Josep Fourier, 16/09/2011 a les 12:22
Tu deies "genocidi" i "extermini". En cap de les notícies que m'envies veig que es parli d'aquestes coses. Una altra cosa és el genocidi linguïstic, concepte amb el que estic totalment d'acord. Però convertir "genoicidi linguïstic" en "genocidi humà" (que és el que s'entén quan no du modificadors) és una manipulació grollera digna de titular de "El Mundo", diari del que n'has tret la ideologia i l'estil de treball.

Ja ho sabia que no trobaries res, per la senzilla raó que no existeix. Només et demano que si envies alguna cosa que sigui de veritat, és una mica cansat rebatre mentides.
+4
-5
resposta
Anònim, 16/09/2011 a les 11:58

http://politica.e-noticies.es/candini-tacha-de-salafistas-a-los-contrarios-a-la-inmersion-57027.html

Montserrat Candini de CIU diu "salafistes" als contraris a la inmersió

http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/lengua-albiol-calientan-diada-1146505

les JNC parlen de "genocidi lingüístic per part de l'estat".

No tinc ganes de buscar més...però et puc ben assegurar que n'hi han.
+8
-5
Errors (IV)
Josep Fourier, 16/09/2011 a les 11:40
He respost abans de veure el teu segon missatge. Sí que en tinc de fills i no m'agradaria gens que fossin marginats. Per això dic que les JERC de Sabadell han comés un error. L'error d'expressar per escrit el que no és cert a la pràctica, l'error de donar falsos arguments a l'enemic. I l'enemic pel que veig no ha trigat ni cinc minuts en aprofitar-los.
+8
-4
Errors (III) @11:16
Josep Fourier, 16/09/2011 a les 11:35
Dius que:

Cada dia senten als diaris, a la televisió etc que el seu país pateix un "genocidi", un "extermini" ...

Potser llegim diaris i veiem televisions diferents, perquè jo no he vist *mai* aquestes afirmacions que tu fas en els mitjans d'ampla difusió. Si que en canvi les veig fetes des del jacobinisme, vols dir que no t'has confós de costat? De tota manera avui en dia tenim l'avantatge que si les teves afirmacions fossin certes serien fàcils de provar, només caldria que ens en donessis els enllaços. Han de ser mitjans d'ampla difusió, eh? Ara no facis trampes i m'enviïs al facebook d'un jerki!
+3
-7
resposta
Anònim, 16/09/2011 a les 11:19
Josep Fourier, 16/09/2011 a les 10:51

Sr. Fourier, on vostè veu un ERROR jo veig pur i dur FEIXISME, amb l'agravant de què toca a la CANALLA.
Té fills vostè? en cas de que tingui, li agradaria que fossin marginats? per qualsevol motiu.
Algú, algún dia pendrà mal
+5
-8
el per què de tot plegat.
Anònim, 16/09/2011 a les 11:16
Per què la canalla creu que s'ha de marginar "al diferent"?, es senzill:
Cada dia senten als diaris, a la televisió etc que el seu país pateix un "genocidi", un "extermini", què els espanyols són "salafistes"...
TOTS TENIM RESPONSABILITAT
+9
-4
Errors (II)
Josep Fourier, 16/09/2011 a les 10:51
El cartell és un error comés per la canalla de Sabadell. No podem evitar-ho i espero que algú els hagi dit alguna cosa perquè no torni a succeir. Pot tornar a passar a qualsevol altre lloc.

La voluntat d'esbombar aquesta patinada indica una clara voluntat de fer mal al moviment sobiranista.

Em sap greu que persones que escriuen en Català tinguin tantes ganes de fer mal a una causa que hauria de ser la seva.
+3
-6
per a qui vulgui saber...
Anònim, 16/09/2011 a les 10:29
+3
-4
tot es veritat
Anònim, 16/09/2011 a les 10:26
resposta a REF. A :Errors Josep Fourier, 16/09/2011 a les 08:47.

La foto es real, ahir es feia ressó algún diari digital, avui la publica el Periódico de Catalunya i, a més a més, les JERC de Sabadell la tenien penjada al Facebook.
+10
-4
del pal
Anònim, 16/09/2011 a les 10:09
El cartell de "integra'l o margina'l" pertany originalment als "del pal club" (dp-club) busqueu-los per internet, tot i que la seva pagina esta xapada on, en clau d'humor, feien cartells independentistes destralers, altres cartells mitics son "ala es catala", "enriquir urani no es cap delicte" i demes disbarats.
+23
-4
La culpa no és a ambdues bandes: diagnosi equivocada...
Pere Arenys, 16/09/2011 a les 09:50
Una altra diagnosi equivocada del sr. Onega...Els catalans no robem 22.000 milions d'euros dels espanyols (o el 10% del seu PIB), els catalans no ens carreguem la Constitució dels espanyols, els catalans no prohibim les seleccions dels espanyols,els catalans no ens immiscim en la política lingüística dels espanyols ni insultem diàriament els espanyols però els espanyols sí que fan amb nosaltres tot el que nosaltres no fem amb ells. Diagnosi: la causa de la separació no rau en "ambdues bandes" sinó en una, en aquella que té la superioritat milita-demogràfica-política-judicial-mediàtica. Bye-Bye Spain!
+17
-4
Ni cas, Josep
almogaver.cat, 16/09/2011 a les 09:38
REF. A :Errors Josep Fourier, 16/09/2011 a les 08:47.

No els fassos cas Josep. Aquest cartell es mes que possible mes JERC; no hagin posat aquest cartell en absolut (cap indici, slogan o política seguida fins avui dia, ho fan pensar)

Es mes propi de feixistes amants del Sr. Hitler i el seu catecisme Mein kampf. I de beneficiats del Franquisme. Es a dir es mes propi de policies/preovocadors, d'algun que altre tronat G.Urbana de Sabadell (son notoris els seus reaccionaris extrems) Pot ser el PP o de cd's.
Peró mai de JERC.
Contem que abans de la invasió dels sudets (D'Eslovàquia) i de la invasió de Polònia els Alemanys del Sr. Hitler posaren similars excuses i simulats greuges.
Aixi que: Ni cas Josep.
+20
-4
Molt bo!
Queralt, 16/09/2011 a les 09:20
Hahaha! les manipulacions del Mundo són patetiques, només en pots fer conyETA
+16
-4
Alfa i Onega
Anònim, 16/09/2011 a les 09:05
Buuf, l'Onega sovint no se si aquest home viu en aquest mon o es un extraterrestre pq la seva desconeixensa de la realitat es absoluta. No enten res i no per aixo es priva de sermonejar-nos i aconsellar-nos. De debo, no hi perdedu ni un segon amb ell, be, nomes si per la curiositat cientifica d'observar un animalo ben extrany que cobra un bon sou per parlar de coses que no enten.
+20
-4
Errors
Josep Fourier, 16/09/2011 a les 08:47
Suposant que el que diu en @07:48 fos cert, que uns jerkis eixalabrats a Sabadell cometin un error greu i facin una pancarta que és una bestiesa no desacredita tot un moviment popular. És evident que el sobiranisme català és pacífic i integrador, també ho és que els jacobins ens voldrien violents i racistes per tenir arguments en contra nostra.
+23
-5
QUE VAGIN AL PSIQUIATRA
Arnau Estanyol, 16/09/2011 a les 08:44
lo que els passa als castellans es que pateixen un complex d'inferioritat lamentable. En els fons ens tenen por. Per això sempre estan a la defensiva. Per a un castellà estar a la defensiva es passar a l'atac sense provocació prèvia. La diferencia els fa por. El que no entenen ho refusen i tendeixen a destruir-lo. Un bon complexe d'inferioritat crea un conflicte: un complex de superioritat de contrapés. Estan malalts aquests castellans. Fan pena.
+17
-10
Putrefacta españa, en extinció!
Anònim, 16/09/2011 a les 08:43
España no té cap futur; el nefast Zapatero, amb l'indocumentat PSOE-ANALFABETISME GLOBAL han esfonsat la seva patria putrefacta al clot de la inmundicia; Andalusia, extremadura, castella i galicia son autentiques mòmies mortes plenes de ganduls, borratxos, i gent incompetent! Marxar d'espanya es una questió higiènica; cal marxar de la putrefacció del PSOE-PP, partits de barbars no civilitzats, de xulos i retrasats intel.lectuals
+7
-26
la canalla a Sabadell
Anònim, 16/09/2011 a les 07:48
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+21
-4
Espanya és sorra i misèria
INDEPENDÈNCIA, 16/09/2011 a les 03:45
+33
-4
Us felicito 1:04 i 00:57
Anònim, 16/09/2011 a les 03:30
Molt bo el que dieu:

"España se acaba. No podéis con el siglo XXI.
Ya hay demasiada civilización para vosotros, que solo funcionabáis cuando os podíais aliar con regímenes fascistas (siglo XX) o cuando masacrábais poblados indígenas en América, Africa o Filipinas."
------------------------------------------------------
"Una volta narcotitzada la massa, ella mateixa com un addicte a qualsevol narcòtic, demane més i més consum d'odi i de més i més amenaces.
El que sigui mentida... ja no els importa, tal com un alcohòlic ja no mira la qualitat sinó el grau d'alcohol. La qüestió és consumir més i més galons d'Odi a les diferències i a la pròpia Raó."
+6
-48
Qué diu aquests?
Anònim, 16/09/2011 a les 01:34
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+52
-6
Perfecto
Anònim, 16/09/2011 a les 01:04
La verdad es que los soberanistas necesitamos que los unionistas utilizéis la violencia, cosa que no sería rara ya que procedéis de 500 años de imperialismo y colonialismo asesino. Em cuanto peguéis el primer tiro, ya habréis perdido, igual que le pasó a Serbia en Bosnia, Croacia, Eslovenia y Kosovo.
Mal lo tenéis, puesto que en democracia perdeis y en violencia también.
España se acaba. No podéis con el siglo XXI.
Ya hay demasiado civilización para vosotros, que solo funcionabáis cuando os podíais aliar con regimenes fascistas (siglo XX) o cuando masacrabais poblados indigenas en america, africa o filipinas. Estais acabados, a ver si empezais de una vez a dar palos, que tenemos prisa por ser independientes.
+53
-4
BRUNETE MEDIATICA ES COM UNA XINESA BOTIGA D'OPI/D'ODI
Anònim, 16/09/2011 a les 00:57
No tota la culpa es del subvencionat i suportat InMundo (per una corporació Italiana)
Si no, que com a les firetes del segle passat i sobretot del anterior al Segle XX portaven per ensenyar horribles mutacions des-de el mes trist cas com podia ser l'Home elefant, a sers humans enganxats, fins a la bizarra Senyora amb barba.
Al igual com alguns Imans, prediquen extermini del cafres (no creients) per-que, es lo que els hi demana una narcotitzada (d'Odi) massa, avida de mes odi.
Lo mateix passa actualment a la capital de la mentida i l'Odi PPero.
Una volta narcotitzada la masa, ella mateixa com un addicte a qualsevol narcòtic, demane mes i mes consum d'odi i de mes i mes amenaces.
El que sigui mentida... ja no els importa com un alcohòlic ja no mira la qualitat sinó el grau d'alcohol . la qüestió es consumir mes i mes galons d'Odi a lo diferent i a la pròpia Raó.

Francament i parlant amb plata. Madrid ja brama i balla al mateix so i des-armonia, que a Belgrad en temps de la ex Iugoslàvia.
El InMundo,COPE Tele madrid i demès brunete mediàtica. ja fan com un maleit i sense escrúpols xino en una botiga d'Opi posant a diari sa pipa plena d'odi, a ses addictes i adictesclients.

http://youtu.be/dcd3RXH_IAM


Pe la salut integritat moral i física de nostra Nació Catalana tenim (o al menys tendríem) i amb urgència, votar i desitjar amb fervor nostra Independència
+7
-56
Perfecto
Anònim, 16/09/2011 a les 00:32
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: