Dimarts, 20 de setembre de 2011 | 14:24
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Potser l'educació no ha de ser obligatòria i gratuïta en totes les fases"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aguirre 'escalfa' la vaga
"Potser l'educació no ha de ser obligatòria i gratuïta en totes les fases"
19/09/2011 17:45
9aguirre-rei
A Madrid li esperen uns dies de tensió, vaga i, segurament, declaracions i acusacions altisonants. De moment, Esperanza Aguirre i el seu govern no s'arruguen, i han ‘escalfat' les protestes tirant més llenya al foc.
Després de visitar al Rei al Palau de la Zarzuela, Aguirre ha assegurat que l'objectiu del dèficit és irrenunciable i que per a això "cal canviar la necessitat de gastar". Com a exemple, ha posat, precisament, l'educació: "si l'educació és obligatòria i gratuïta en una fase, potser no ha de ser obligatòria i gratuïta en totes les altres fases".

Rectifica


Aguirre ha trigat només tres hores en adonar-se de la seva relliscada. Tant, que ha utilitzat el seu compte de Twitter per rectificar: "Quan avui he dit que l'educació no ha de ser gratuïta en totes les fases, em refereixo a estudiar un màster". No obstant això, el màster no ha estat mai gratuït a Espanya.

Una vaga política, "sens dubte"


Més lluny ha anat la consellera d'Educació de la Comunitat de Madrid, Lucía Figar, que ha assegurat que "sens dubte" la convocatòria de vaga és política. "Només s'han convocat vagues a les comunitats governades pel PP, quan per exemple Andalusia ha augmentat les hores lectives dels seus docents fins a 20 i 21 hores setmanals (…). Són mobilitzacions polítiques encoratjades per Rubalcaba i el moviment d'indignats del 15-M, i que només s'entenen en un context electoral", ha afirmat en una trobada virtual amb www.elmundo.es.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1