Dimarts, 20 de setembre de 2011 | 14:25
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Crisi total a CiU Viladecans

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La lluita entre famílies polítiques finalitza amb la dimissió de dos regidors
Crisi total a CiU Viladecans
Municipis 13/09/2011 17:42
Crisi total a CiU de Viladecans. Els números 2 i 3 de la llista de CiU a les passades municipals, Carme Tatjé i Adrià Muros, han abandonat el grup municipal a l'Ajuntament després de denunciar que són "perseguits" per part de l'executiva local de CDC.
9ciu-viladecans
Segons el que ha pogut saber CatalunyaPress, l'enfrontament esdevé de la lluita pel poder entre les diferents famílies polítiques de CiU al municipi i con a conseqüència de la derrota electoral.

Tatjé i Muros, que mantindran la seva acta com a regidors al grup mixt, han mostrat les seves "discrepàncies" amb el portaveu de CiU a Viladecans, Carles Lozano, al que acusen d'haver-los enganyat amb el consentiment de l'executiva local sorgida de les eleccions municipals i constituïda "il·legalment". Així mateix, asseguren que han estat víctimes d'"enganys i manipulacions".

Els dos regidors asseguren que la nova executiva "ha estat designada per una imposició personal i sense consens" i ha pres decisions "no col·legiades, sense transparència ni participació, sense respectar els estatuts ni l'ètica de CDC".

El grup municipal queda ara compost per Carles Lozano i Esther Lligadas.
Martín
14/09/2011
En tots els partits "se cuecen habas", La diferència salta quan s'assebenten els ciutadans. Res de Nou.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1