Dimarts, 20 de setembre de 2011 | 14:28
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els indignats ocupen durant hora i mitja Passeig de Gràcia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
200 persones celebren una assemblea davant la Borsa de Barcelona
Els indignats ocupen durant hora i mitja Passeig de Gràcia
19/09/2011 20:08
Assemblea 'indignada' davant la borsa de Barcelona
CatalunyaPress.- Els indignats de Barcelona s'han tornat a concentrar davant la Borsa de Barcelona per prosseguir les protestes que van iniciar en el matí d'aquest dilluns. Prop de 200 persones han discutit al Passeig de Gràcia durant una hora i mitja com continuar les protestes.
Prop de 200 persones s'han concentrat a les portes de la Borsa de Barcelona per demanar un canvi en les polítiques econòmiques, protestes que s'estan repetint a nivell mundial.

La protesta s'ha decidit en una assemblea celebrada a Plaça Catalunya després del desallotjament dels indignats que s'havien concentrat al matí davant la Borsa i de recórrer  Passeig de Gràcia, protagonitzant un acte de protesta en una sucursal bancària.

En el desallotjament de la Borsa de Barcelona, una desena de persones ha estat detinguda i, segons els indignats, 2 encara seguien per la tarda a comissaria. Els indginats han celebrat una Assemblea davant de la Borsa en què han sorgit idees per protestar com la retirada massiva de diners dels bancs.

Finalment, han decidit desplaçar-se a l'ambaixada francesa en solidaritat amb els manifestants parisencs, que han patit una càrrega policial.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1