Dimarts, 20 de setembre de 2011 | 14:10
Vostè es troba a: Inici > Societat >

ETA roba matrícules a França

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Presumptament 200 per poder circular pel país gal sense aixecar sospites
ETA roba matrícules a França
Societat 20/09/2011 10:08
Ara s'ha sabut que ETA va robar el passat 5 de setembre 200 matrícules en un taller de cotxes en Lons, al sud-est de França. Les matrícules sostretes pertanyen al nou sistema vigent al país gal des d'abril de 2009 i contenen tres dígits, segons fonts de la lluita antiterrorista citades per la Cadena SER.
eta
Les Forces de Seguretat sospiten que, amb la substracció, els terroristes no pretenen atemptar, sinó renovar la seva infraestructura de vehicles per poder seguir movent-se a França sense aixecar sospites policials.

Segons va publicar EL PAÍS, la banda travessa un moment d'extrema debilitat, ja que explica només amb 50 terroristes lliures i en actiu. La fi de l'impost revolucionari i la cataracta detencions policials han portat a ETA a aquesta situació.

Encara que es tracta del robatori més important dels últims anys, des de fa dos mesos ETA ha sostret diversos vehicles a la mateixa zona, segons la Cadena SER. Els terroristes utilitzarien el país gal com a refugi per eludir la pressió policial. El juliol passat va ser l'última vegada que ETA va robar material per falsificar matrícules. La banda va assaltar també un taller de cotxes en el sud-est del país.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1