Dimarts, 20 de setembre de 2011 | 14:18
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Murdoch va censurar una broma de Baldwin sobre les escoltes de NewsCorp

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'actor no va ser a la gala dels Emmy per aquest motiu
Murdoch va censurar una broma de Baldwin sobre les escoltes de NewsCorp
19/09/2011 13:11
9baldwin
Alec Baldwin no va aparèixer a la gala dels Emmy que es va celebrar diumenge a la nit a Los Angeles. El motiu: el guanyador de dos premis pel seu treball en Rockefeller Plaza no va acceptar que l'emissora Fox censurés la seva broma sobre Rupert Murdoch.
"Fox va tallar la meva broma sobre NewsCorp, i això empesta perquè crec que els hauria fet quedar millor. Una mica", va apuntar l'actor a Twitter. Baldwin havia d'aparèixer en un fragment gravat de la cerimònia en el que va incloure un acudit sobre el propietari de l'emissora, Rupert Murdoch.

A la part censurada per la cadena Baldwin, nominat aquest any de nou com a Millor actor principal de sèrie de comèdia, feia una broma sobre l'escàndol d'espionatge en la que simulava parlar per telèfon amb el propi Murdoch.

Una vegada que Baldwin va conèixer la censura a la que havien sotmès la seva actuació en la cerimònia, l'actor va decidir no assistir a la gala que es va celebrar en el Nokia Theatre de Los Angeles, convertint-se en el gran absent i protagonista de la catifa vermella dels Emmy.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1