Dimecres, 21 de setembre de 2011 | 15:16
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Agbar al costat de dues universitats impulsen projectes de formació

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La Universitat Politècnica de Madrid i la Universitat Politècnica de Catalunya
Agbar al costat de dues universitats impulsen projectes de formació
20/09/2011 14:23
AGBARFOTOUNIVERSIDADES
Agbar, la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) i la Universitat Politècnica de Catalunya Barcelona Tech (UPC) han subscrit aquest dimarts un conveni pel que impulsen conjuntament programes i projectes de formació a les àrees de coneixement que els són pròpies.
El primer programa fruit d'aquest acord és el Màster en Tecnologia i Gestió de l'Aigua, www.masteragbar.net, desenvolupat per Aqua Development Network (Agbar), juntament amb la UPM i la UPC, la primera edició de la que s'iniciarà el proper mes de novembre.

El conveni té per objecte constituir un marc de referència per promoure la col·laboració de les tres institucions en projectes de formació i transmissió del coneixement, per poder així complementar cadascuna d'elles les àrees de major experiència de l'altra. Així mateix, Agbar, la UPM i la UPC acorden treballar conjuntament a les àrees d'experiència pròpies amb la finalitat de definir i projectar formació permanent entre els professionals.

Un màster per formar experts en aigua

La primera realització conjunta entre Agbar, la UPM i la UPC és "El Màster en Tecnologia i Gestió de l'Aigua", que iniciarà la seva marxa al novembre. L'equip docent estarà format per professionals dels àmbits universitari, investigador i experts i directius de l'aigua. El màster, amb metodologia semipresencial, permetrà una formació flexible i adaptada a les necessitats dels professionals. La titulació serà la pròpia de la UPM o UPC, integrada en l'Espai Europeu d'Educació Superior.

El màster, que es dirigeix a recentment llicenciats i professionals del sector en actiu, és també una oportunitat professional, ja que els millors alumnes de cada promoció tindran la possibilitat d'incorporar-se a Agbar una vegada finalitzat el curs.

Amb aquest nou conveni, Agbar reforça la seva aposta per desenvolupar iniciatives vinculades a la transferència del coneixement. En aquest apartat, Agbar s'ha situat com una empresa de referència en l'àmbit del desenvolupament de persones: acreditació i formació, educació ambiental i formació tècnica especialitzada. I també en l'àmbit de la gestió i transferència de coneixement.

Agbar gestiona, empaqueta i transfereix el coneixement a través d'Aqua Development Network (ADN), una estructura enfocada a la identificació, creació i valoració del coneixement.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1