Dimecres, 21 de setembre de 2011 | 15:18
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PP prepara el terreny: el Govern deixa una "herència enverinada"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Rajoy i Sáenz de Santamaría ja justifiquen actuacions futures
El PP prepara el terreny: el Govern deixa una "herència enverinada"
21/09/2011 09:34
9rajoy-santamaria
El president del PP i candidat a la presidència del Govern, Mariano Rajoy, ha llançat un missatge en l'última sessió de control al Congrés. Un missatge no només a Zapatero, sinó a tots els ciutadans espanyols: l'executiu socialista deixa "una herència enverinada".
Missatge per tot aquell que es vulgui donar per al·ludit, encara que sense més concrecions. Rajoy ja va dir en una entrevista recent que no donaria dades durant la seva campanya electoral. Al Congrés, ha aprofitat per culpar al Govern pels "cinc milions d'aturats, retallades socials, deute i gran desconfiança en l'economia".

I en el mateix sentit s'ha dirigit la diputada Soraya Sáenz de Santamaría a la vicepresidenta Salgado, a la que ha etzibat que "el seu no serà un traspàs de poders, sinó de deures". La vicepresidenta ha respost que mesurar la duresa de la crisi era una tasca molt complicada, i ha posat com a exemple que el PP, al seu programa per a aquesta legislatura, preveia un creixement del 4%.

Zapatero ha respost que l'herència respon en bona mesura al fet que "el món, i sobretot la zona euro, ha viscut la crisi més greu des de fa 80 anys". "Hem hagut de fer un combat duríssim contra la crisi", ha afegit.

El President del Govern ha finalitzat el seu discurs mostrant la seva "confiança plena" respecte al futur d'Espanya.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1