Dimecres, 21 de setembre de 2011 | 15:41
Vostè es troba a: Inici > RSC >

'La Mercè, no te la treus del cap', nou concurs en línia de TMB

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La web permet crear-te el teu propi capgròs
'La Mercè, no te la treus del cap', nou concurs en línia de TMB
06/09/2011 14:29
Web de TMB per la Mercè
TMB ha posat en marxa aquest dimarts el concurs "La Mercè, no te la treus del cap", per promoure l’ús del transport públic durant la festa major de Barcelona. A través del seu web els participants hauran d’explicar el motiu pel qual no es treuen les Festes de la Mercè del cap.
Les tres respostes més originals guanyaran el seu propi capgròs, fet amb una tècnica molt innovadora. A més, entre tots els participants se sortejarà un premi, també molt en consonància amb la tònica del concurs, es tracta d’un kit que inclou una càmera Lomo Diana Deluxe, per veure les festes des d’una altra perspectiva.

Paral•lelament, i des del mateix web, tothom qui vulgui podrà crear el seu capgròs a partir d’una fotografia i compartir-lo a Facebook.

A partir del 12 de setembre, en aquest web interactiu els ciutadans podran informar-se dels serveis de transport que TMB posarà en marxa per a les festes de la Mercè i conèixer l’àmplia oferta d’activitats culturals i d’oci.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1