Dijous, 22 de setembre de 2011 | 15:33
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Obre les portes la 9a Fira Mediambiental del Penedès

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A Sant Cugat Sesgarrigues es faràn activitats obertes per a grans i petits
Obre les portes la 9a Fira Mediambiental del Penedès
21/09/2011 18:48
SANTCUGATSESGARRIGUES
Els dies 23, 24 i 25 de setembre a Sant Cugat Sesgarrigues s’obrirà al públic aquesta fira mediambiental, l'ECO SANT CUGAT, que persegueix conscienciar la gent vers la problemàtica ambiental, tot cercant el binomi nformació - formació.
En l’edició d’enguany malgrat la reducció de subvencions rebudes i la disminució de diferents despeses en general, l’organització ha aconseguit mantenir la qualitat de la Fira gràcies a l’esforç de tots els actors implicats entre els que destaquen els patrocinadors. Entre ells troben empreses com Ara Energies Renovables, Forn Franquesa, Vivers Torrents, Nikoclick, Cases Blanques i Autocars Dotor.

En la mateixa tindran lloc tallers, jocs i activitats per totes les edats i conferències centrades en iniciatives impulsades des de la ciutadania relacionades amb el Medi Ambient.. En aquest sentit, destaca la conferència de dissabte 18 a les 18h, a càrrec de Som Energia, la primera cooperativa de producció i consum d'energia verda de Catalunya, que es presentarà per primer cop a la comarca. L’objectiu d’aquesta empresa catalana és aconseguir oferir energia 100% renovable, de proximitat i al mateix preu que l’energia “bruta”, i ajudar a transformar el nostre territori en un lloc més sostenible i més respectuós amb el medi.

Els més petits trobaran en la seva visita a la Fira, entre d’altres, un inflable gegant, uns autos de xoc sostenibles (patrocinat per diferents expositors) i una demostració de cuina i forn solar.

Com a novetat, i per intentar potenciar l’ús del servei de bus gratuït que enllaça Sant Cugat amb Vilafranca, tothom que l’utilitzi entrarà al sorteig d’una cistella de productes artesans i ecològics. Aquesta línia d’autobús surt cada hora des de diferents punts a partir de les 10h del matí fins les 20.30h. El sorteig es realitzarà a les 18:30h, al punt d’informació de la fira.

Díptic informatiu d'activitats d'ECO Sant Cugat 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1