Dijous, 22 de setembre de 2011 | 15:42
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Barça podria disputar la Copa amb "Pinto, Maxwell, Fontàs, més quatre del filial"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Guardiola critica la data de la RFEF per a la Copa
El Barça podria disputar la Copa amb "Pinto, Maxwell, Fontàs, més quatre del filial"
20/09/2011 22:24
9guardiola
EP.- L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, ha lamentat la nova data escollida per la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per al partit d'anada de setzens de final de Copa del Rei, el 16 de novembre, ja que és un sol dia després de data FIFA i, per això, no tindrà jugadors suficients.
Els blaugrana, com a vigents campions de 'Champions League', disputaran a Japó el Mundial de Clubs amb la intenció de sumar un segon títol intercontinental i, amb això, no podien disputar el partit de Copa en la data establerta a tal fi.

Així, la RFEF ha buscat un nou dia per a la seva disputa i ho ha col·locat un dia després de partits internacionals. "No tindrem jugadors. Ens quedem amb Pinto, Maxwell, Fontàs; tinc tres, més quatre del filial, set. No tinc més", va lamentar.

I és que Guardiola compta amb que tots els seus internacionals atenguin la trucada dels seus seleccionadors, mentre que la normativa de Copa del Rei impedeix jugar amb més de quatre jugadors amb fitxa del filial. "És un gran handicap, i no veig molta solució. Imagino que club i RFEF hauran de parlar. El que és evident és que a Japó anirem", va manifestar.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1