Dijous, 22 de setembre de 2011 | 15:30
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Florentino ho torna a fer: es consuma el pilotasso

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Tanca amb Gallardón una permuta molt beneficiosa per al club blanc
Florentino ho torna a fer: es consuma el pilotasso
22/09/2011 09:11
9bernabeu
Ho ha tornat a aconseguir. Florentino Pérez ja té el seu nou pilotasso, que se signarà gràcies a un intercanvi de terrenys. El Madrid aconseguirà una parcel·la en ple passeig de la Castellana a canvi d'una altra a Las Tablas, valorats molt a l'alça per l'Ajuntament.
A més, el Madrid compta amb un altre avantatge, i és que els terrenys de la Castellana, situats en una de les zones més cares de la ciutat, seran reconvertits en urbanitzables d'ús privat, segons publica El Confidencial, que ha tingut accés als documents.

Florentino Pérez té la intenció de convertir aquests 31.000 metres quadrats en un gran centre comercial del que esperen obtenir beneficis de més de 200 milions d'euros.

La permuta es remiteix a l'any 1998, quan el Madrid va acordar amb l'Ajuntament que aquest cediria uns terrenys a Las Tablas a canvi de la construcció de les quatre torres de l'antiga Ciutat Esportiva. Ara, en canvi, Gallardón assegura que, Pla General d'Ordenació Urbana en mà, aquests terrenys han de seguir sent públics. El pla ja estava en vigor en 1998.

A canvi, els han cedit aquests terrenys en ple centre de la ciutat i molt propers al Santiago Bernabeu. A Gallardón també li interessa, ja que la reforma que pretén escometre Pérez pot beneficiar-lo de cara a uns hipotètics JJOO a Madrid l'any 2020.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1