Divendres, 23 de setembre de 2011 | 16:09
Vostè es troba a: Inici > Política >

EUiA exigeix el número dos de Coscubiela

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Demanen prioritzar el pacte amb IU abans que Equo
EUiA exigeix el número dos de Coscubiela
22/09/2011 19:41
9Jordi Miralles EUiA
El consell nacional d'EUiA ha defensat presentar-se en coalició amb ICV de cara a les generals, encara que amb dues exigències: que ICV pacti amb IU al Congrés en la propera legislatura, i tenir la segona plaça a les llistes a les quatre circumscripcions catalanes, la qual cosa rebutja Iniciativa.
"La posició d'EUiA és que aquesta coalició ICV-EUiA mantingui l'acord electoral amb IU i altres expressions d'esquerra i que la coalició amb ICV sumi vots, percentatge i grup parlamentari propi", afegeix el partit liderat per Jordi Miralles en un document que va aprovar aquest dimecres.

Des d'EUiA veuen amb cert escepticisme que Iniciativa prefereixi pactar ara amb Equo, el nou partit ecologista liderat per l'exlíder de Greenpeace a Espanya, Juan López de Ugalde, abans que amb Izquierda Unida.

EUiA també ha exigit la reedició de l'Entesa Catalana de Progrés en el Senat, per la qual cosa emplaça PSC, ERC i ICV a negociar per "donar continuïtat a aquesta expressió unitària de les esquerres catalanes".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1