Divendres, 23 de setembre de 2011 | 16:08
Vostè es troba a: Inici > Societat >

L'enuig de Zapatero, clau en la rectificació a RTVE

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Va trucar a Rubalcaba davant la fosca maniobra de Sacaluga
L'enuig de Zapatero, clau en la rectificació a RTVE
23/09/2011 10:49
9zapatero en la sesion de control
A mesura que van passant les hores, i a l'espera que el Consell d'Administració de RTVE rectifiqui, es van coneixent detalls de com es va forjar aquesta votació nocturna i traïdorenca. Una trucada de Zapatero podria haver estat clau.
És el que apunta el diari El Mundo en la seva edició de divendres. El diari de Pedro J. fa una tancada defensa de l'actuació del President del Govern, que va trucar al director d'Informatius, Fran Llorente, amb el que gairebé no ha parlat en els vuit anys que porta en el càrrec, per defensar el seu treball i enviar-li un missatge d'ànim. També va parlar amb Rubalcaba, al que va fer veure la necessitat de revocar la mesura.

I és que l'enuig de Zapatero va ser enorme quan es va assabentar que va ser un dels consellers proposats pel seu partit, Miguel Ángel Sacaluga, qui va promoure la votació i va aconseguir convèncer al representant del nacionalisme català, Josep Manuel Silva, que l'acció no tindria cap conseqüència sobre els informatius.

El PP, conscient que està molt prop de Moncloa, es va tirar de cap a secundar la proposta de Sacaluga.

Reaccions

Les reaccions de la classe periodística van ser moltes i molt diferents al llarg de la jornada del dijous. Va destacar, pel seu grafisme, el fet que Juan Ramón Lucas, de RNE, posés la sintonia del NO-DO. N'hi va haver d'altres que vam recollir.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1