Divendres, 23 de setembre de 2011 | 16:21
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La Generalitat endarrereix pagaments: farmàcies en perill

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els problemes pressupostaris ja afecten a tots els col·lectius sanitaris
La Generalitat endarrereix pagaments: farmàcies en perill
23/09/2011 10:19
9farmacies
La retallada aplicada fins ara no ha estat suficient per complir amb el molt restrictiu pressupost aprovat per CiU i el PPC. Tant que s’ha d’aplicar una tisorada de més de 90 milions d’aquí a finals d’any que afectarà a sectors sanitaris fins ara indemnes: metges i farmàcies.
Aquest diari els explicava aquest dijous que els metges s’han posat en peu de guerra i amenacen amb una vaga indefinida que ja s’ha votat a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Ara són les farmàcies les que aixequen la veu, ja que la Generalitat els ha informat que no pot pagar els seus compromisos i les factures en les dates previstes, i que ho ajorna tot un mínim de 30 dies, segons que informa la Cadena Ser.

El president del Col•legi de Farmacèutics de Girona, Carles Conejero, assegurava a aquesta emissora que moltes farmàcies “depenen de la Generalitat” i que tenen sobre la taula aquesta proposta d’endarreriment com un mal menor.

Ara bé, es calcula que només a la província de Barcelona hi ha més de 250 farmàcies que podrien tancar si els seus problemes no es resolen.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1