Divendres, 23 de setembre de 2011 | 16:28
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Una dona és assassinada amb arma blanca per la seva parella a Puçol

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Quatre dones han mort en menys d'una setmana
Una dona és assassinada amb arma blanca per la seva parella a Puçol
22/09/2011 09:58
maltrato2
Una dona d'origen marroquí va morir aquest dimecres després de ser agredida amb un arma blanca per la seva parella a l'interior de la perruquería que regentava a Puçol, València, segons ha informat la Policia Local.
Els fets van ocórrer sobre les 20.00 hores quan l'home va assestar diverses punyalades a la dona que, no obstant això, va poder telefonar a la Policia Local i demanar auxili. Segons aquestes fonts, una patrulla policial va traslladar a la dona al centre de salut de Puçol on va morir més tard a causa de la gravetat de les ferides.

Aquesta és la quarta dona que mor a conseqüència de la violència masclista des de diumenge passat, quan es van conèixer tres assassinats: un en Lora del Riu (Sevilla), un altre en Arona (Tenerife) i un tercer a Vinaròs (Castelló), encara que el cadàver va ser trobat a Amposta (Tarragona).

La seva mort eleva a 45 el nombre de mortes a les mans de les seves parelles o exparelles en el que va d'any. Onze dels casos van ocórrer a Andalusia, set a Madrid, set a la Comunitat Valenciana, sis a Catalunya, dos al País Basc, Castella i Lleó, Murcia i Canàries; la resta van perdre la vida a Balears, Castella-la Manxa, Navarra, Galícia, Astúries i Aragó.

La dona assassinada havia denunciat per maltractament el passat mes d'agost a la seva parella, l'home detingut ja com a suposat autor de la seva mort i sobre qui pesava des d'aquest mes una ordre d'allunyament de la víctima de 200 metres.

Segons han confirmat fonts properes a aquest nou cas de violència masclista, la dona disposava a més d'un dispositiu d'alerta després d'aquestes amenaces, l'última de les quals va tenir lloc en ple carrer aquest mes de setembre.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1